2021-12-14 20:00:06
Φωτογραφία για Σε κακό φεγγάρι Άκπομ και Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ χωρίς καμία αμφιβολία βιώνει μία αγωνιστική καθίζηση άνευ προηγουμένου. Συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών, ντεφορμάρισμα κομβικών ποδοσφαιριστών, έλλειψη αξιόπιστων λύσεων, κακή διαχείριση είναι μερικοί από τους λόγους της προβληματικής εικόνας που παρουσιάζει ο Δικέφαλος.

 Η δυσκολία που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στη δημιουργία φάσεων, αλλά και στο σκοράρισμα, έχει επίσης αναφερθεί. Οι ασπρόμαυροι παίρνουν ελάχιστα πράγματα το τελευταίο διάστημα (και όχι μόνο) από τους επιθετικούς τους. Τόσο ο Άκπομ όσο και ο Σφιντέρσκι έχουν μια αναιμική παρουσία στο παιχνίδι της ομάδας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πρώτος σκόρερ είναι ο Γιάσμιν Κόυρτιτς, με 5 γκολ στο πρωτάθλημα, όσο και οι ελάχιστες τελικές προσπάθειες που κάνουν οι 2 φορ του ΠΑΟΚ. Στα 4 τελευταία παιχνίδια με Ατρόμητο, Άρη, Ιωνικό και Λαμία, ο Δικέφαλος έκανε συνολικά 38 τελικές
. Από αυτές μόλις οι 6 έγιναν από Άκπομ και Σφιντέρσκι. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγλος επιθετικός είχε 3 με τον Ατρόμητο και μόλις 1 απέναντι στη Λαμία. Από την άλλη μεριά ο Πολωνός στράικερ είχε 1 στο ντέρμπι με τον Άρη και άλλα μία με τον Ιωνικό, η οποία μάλιστα κατέληξε και στα δίχτυα της ομάδας της Νίκαιας. Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το γεγονός ότι όποιος από τους δύο έρχεται από τον πάγκο, δεν καταφέρνει να καταγράψει ούτε μία τελική προσπάθεια. Συνολικά στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει φτάσει τις 19 τελικές, με τους Άκπομ και Σφιντέρσκι να έχουν από 14, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και στις 13 αγωνιστικές. Τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση επιβεβαιώνουν την εικόνα που έχουμε όλοι για τις αγωνιστικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. 

Πηγή: paok24.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλουν την Μαλέσκου στο Open
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλουν την Μαλέσκου στο Open
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ