2021-12-21 22:09:46
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου με χρυσαφί - μπρονζέ λεπτομέρειες
Λαμπερό, φωτεινό και τόσο κλασσικό όσο και μοντέρνο ...χρυσό!

Μεταλλικά κυρίως αντικείμενα και επιφάνειες σε χρυσαφί απόχρωση είναι ένας από τους τρόπους για να προσθέσετε πολύ ιδιαίτερο ύφος σε διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων και με μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους ότι είναι το ίδιο ταιριαστά με κάθε διακοσμητικό στυλ από το ιδιαίτερα κλασσικό έως το απόλυτα μοντέρνο. 

Μικρά και μεγαλύτερα τραπέζια αλλά και καρέκλες με μεταλλικό σκελετό, καθρέφτες, κορνίζες, κηροπήγια - φαναράκια, φωτιστικά τόσο οροφής όσο και επιτραπέζια ή δαπέδου, μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου όπως και μεταλλικά μικροαντικείμενα, είναι τα πιο συνήθη για να προσθέσετε την λάμψη και φωτεινότητα του χρυσαφί ή και του μπρονζέ στους χώρους του σπιτιού.

Με μεταλλικό χρυσαφί χρώμα μπορούν να βαφτούν ξύλινα έπιπλα - αντικείμενα, μια επίσης πολύ ιδιαίτερη πρόταση ταιριαστή σε χώρους διαμορφωμένους τόσο σε κλασσικό - ρουστίκ ύφος όσο και σε χώρους πιο μοντέρνας αισθητικής.  

Κάθε τύπου μεταλλική ραφιέρα, βάσεις στήριξης απλών ραφιών κλπ επίσης μπορούν να βαφτούν με μεταλλικό χρώμα και να αποκτήσουν εντελώς διαφορετική όψη.

Το γυαλί όπως και το πλαστικό είναι ακόμη δύο υλικά που βάφονται εύκολα με μεταλλιζέ χρώματα και έτσι απλά και γρήγορα μπορείτε να αλλάξετε εντελώς όψη σε απλά γυάλινα βάζα, πλαστικές κορνίζες - καθρέφτες κλπ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ