2021-12-27 09:57:44
Φωτογραφία για ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ | Όσοι εγκατέλειψαν την πίστη τούρκεψαν – Με θάρρος να λέμε ''Καλά Χριστούγεννα''
Σάββας Καλεντερίδης: Όσοι εγκατέλειψαν την ορθοδοξία τούρκεψαν. Μία εκφυλισμένη και ξεφτυλισμένη ελίτ ξεπουλά παράδοση αιώνων και χιλιετιών, γιατί είναι ξεπουλημένη σε αυτούς που απεργάζονται τη διάλυση της Ελλάδας.

Την τάση που οδηγεί σε απαγόρευση της ευχής «Καλά Χριστούγεννα» και αντικατάστασής της με το «Καλές γιορτές» αναλύει ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος στέκεται σε άρθρο του Γιάννη Σιδέρη από το Liberal.gr με τίτλο “Μην πείτε «καλά Χριστούγεννα», είναι παρωχημένο”.

Μας αλλάζουν την ταυτότητά μας. Ανοίγει η πόρτα για τον αφελληνισμό μας. Γιατί μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν θα είναι χώρα, αλλά χώρος που κάποτε λεγόταν Ελλάδα. Όσοι εγκατέλειψαν την ορθόδοξη πίστη τούρκεψαν! Η Ορθοδοξία μας κράτησε Έλληνες. Με θάρρος να λέμε «Καλά Χριστούγεννα».

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή ΖΟΟΜ την παραμονή Χριστουγέννων του 2021.


Εντάξει θα πούμε, αυτοί είναι οι σκοταδιστές, Ταλιμπάν της «τοτεμικής» θρησκευτικότητας. Στο άλλο άκρο είναι οι ακκιζόμενοι «φωταδιστές», αφελείς και χωρίς κριτήριο, ενταγμένοι στις νέες εποχές, που σβήνουν τη μνήμη και την σμιλεμένη μακρόχρονα πολιτισμική ιδιαιτερότητα των λαών.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης π.χ. απέστειλε μια ευχετήρια κάρτα, η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, και στην οποία εύχεται «Χρόνια Πολλά». Λες και οι δημότες του… είχαν την ονομαστική τους εορτή ή τα γενέθλιά τους την ίδια εβδομάδα! Απαγορευμένη η ευχή «Καλά Χριστούγεννα».

Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης στη δική του ευχετήρια κάρτα (αντιγραφή εξωφύλλου από παιδικό βιβλίο), παρουσιάζει ένα αστέρι να κρέμεται από ένα μισοφέγγαρο (Πολλοί το ερμήνευσαν ως «Ημισέληνο»). Ένα κοριτσάκι με μαλλί που θα μπορούσε να παραπέμπει σε στυλ «αφρο», με ρούχα καλοκαιρινά (σορτσάκι και κοντομάνικο, δηλαδή καμιά σχέση με Χριστούγεννα), δίπλα στη θάλασσα και απέναντι μια ακτή που θα μπορούσε συνειρμικά να παραπέμπει σε τουρκική – με βάση παραστάσεις και εικόνες που έχουμε από φωτογραφίες.

Πηγή: infognomonpolitics.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ