2022-01-04 16:20:06
Φωτογραφία για Η Νάνσυ Παραδεισανού για τη Φαίη Σκορδά στην υπόθεση Χαϊκάλη: «Είμαι μάρτυρας και στα δύο περιστατικά»



 Ο Παύλος Χαικάλης προχώρησε την κόντρα του με τη Φαίη Σκορδά ένα βήματα παρακάτω κοινοποιώντας ένα βίντεο - "βολή" κατά της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1.

Εκτός από το εν λόγω απόσπασμα, πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα, η Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει στον αέρα του "Πρωινού" απευθυνόμενη στον ηθοποιό: "Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ευπρέπεια, όταν ήμουν στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πρωταγωνιστές σε παράσταση του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα σε εκείνη την εκπομπή όπου είχατε έρθει καλεσμένοι για την ευπρέπεια, το πως μιλούσατε και τα σχόλια που κάνατε. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν θα το κάνω. Για την ευπρέπεια, οπότε όταν κάποιος μιλάει, τουλάχιστον προς εμένα σε αυτή την εκπομπή, να θυμηθεί κάποια πράγματα. Κι εδώ θα βάλω μια τελεία".

Οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης ήταν μεγάλες με τα κοινωνικά δίκτυα να στέκονται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Μεταξύ αυτών που θέλησαν να σταθούν στο πλευρό της ήταν και η Νάνσυ Πραδεισανού, η οποία αποτέλεσε χρόνια συνεργάτιδά της και τα χρόνια εκείνα.

Η Νάνσυ Παραδεισανού λοιπόν αναδημοσίευσε τη σχετική με το περιστατικό ανάρτηση της σελίδας "Υπέροχες Γυναίκες"και συμπλήρωσε: "Πατήστε επάνω στο εικονίδιο και διαβάστε. Επειδή τυχαίνει να είμαι μάρτυρας και στα δύο περιστατικά με πρωταγωνίστρια τη Φαίη - η οποία έχει αποδείξει τη στάση της συλλήβδην-, ένα έχω να πω "εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι". Ντροπή. Τα υπόλοιπα, εάν χρειαστεί, εν καιρώ... Σ' αυτές τις περιπτώσεις η αδολεσχία περιττεύει....".

yupiii.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ