2022-01-05 15:20:07
Φωτογραφία για Τέλος για το δεύτερο μέρος της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι»

 



Σε επαναπρογραμματισμό της πρωινής εκπομπής προχωρούν στον ΑΝΤ1 δίνοντας περισσότερο χρόνο στην ενημέρωση, αφού παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία για περισσότερες σημαντικές έρευνες.

Από αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν οι Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης και Ηρώ Ράντου θα καλημερίζουν τους τηλεθεατές στις 6:30 το πρωί και θα παραμένουν στον αέρα έως τις 10:00. Έτσι οι «Πρωινοί Τύποι» θα ξεκινούν νωρίτερα αλλά και θα ολοκληρώνουν νωρίτερα την εκπομπή, αφού δεν θα συνεχίζουν η Ντόρα Κουτροκόη με τον Αντώνη Φουρλή αλλά τη σκυτάλη θα παραλαμβάνει η Φωτεινή Γεωργίου με την εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα».

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι με αυτή την αλλαγή θα μπορέσει ο Αντώνης Φουρλής να ασχοληθεί με περισσότερες έρευνες για την εκπομπή Special Report και μαζί με τους Τάσο Τέλλογλου, Μαρία Σαράφογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο να συνεχίσουν να προβάλουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ.

Από αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν οι Πρωινοί Τύποι, Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης μαζί με την Ηρώ Ράντου θα δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές λίγο πριν τις 6:30 στον ΑΝΤ1 για να τους ενημερώσουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ