2022-01-06 18:00:04
Φωτογραφία για Λείπει πολύ ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό



Πλέον το δείγμα των αγώνων του Ολυμπιακού είναι τεράστιο και αυτό που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι στις μεταγραφές, η απόκτηση δηλαδή αντι-Φορτούνη μιας και ο Τρικαλινός ως γνωστόν είναι εκτός δράσης από την προετοιμασία με χιαστό, το βρίσκει... μπροστά του ο Ολυμπιακός. Σε πολλά παιχνίδια ο Ολυμπιακός παρουσιάζει κακή εικόνα

και ως επί το πλείστον είναι αυτά με υποδεέστερους αντιπάλους που καλείται να κυριαρχήσει και να επιβάλλει το ρυθμό και την ανωτερότητά του. Δυστυχώς, χωρίς δημιουργικό παίκτη κλάσης στον άξονα, η ανάπτυξη γίνεται μόνο από τα άκρα και όταν τα εξτρέμ δεν είναι σε καλό φεγγάρι ή είναι μονίμως εκτός κλίμα αγώνων όπως ο Ονιεκούρου για παράδειγμα, το πρόβλημα στη δημιουργία διογκώνεται. Και είναι εξώφθαλμο καθώς ακόμα και στα 38 του όταν παίζει ο Ματιέ Βαλμπουενά  "μαγικιάρει" πράγματα και..
. γλυκαίνει το παιχνίδι των Πειραιωτών, παίρνοντας μπάλες είτε στον άξονα είτε πιο εσωτερικά απ' ότι οι ακραίοι επιθετικοί. Ένα θέμα που λύνεται μόνο με προσθήκη τώρα τον Γενάρη, πιθανότατα θα έπρεπε να έχει έρθει ήδη, όσο και δύσκολο μοιάζει να βρεις το χειμώνα παίκτη να έρθει και να μπει κατευθείαν στα βαθιά κάνοντας τον "μαέστρο" για να ρολάρει η "ορχήστρα". 

Πηγή: redgoal.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ