2022-01-07 19:40:08
Φωτογραφία για Και το Star στην κούρσα της διεκδίκησης...



Όπως σας έχουμε ενημερώσει (δες εδώ), η φετινή σεζόν είναι και η τελευταία για την Ιωάννα Μαλέσκου στο κανάλι του Φαλήρου, αφού τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αλλά και οι διαμάχες στις οποίες έχει κατά καιρούς εμπλακεί, την έχουν βάλει στην «μαύρη λίστα» των ανθρώπων του ΣΚΑΙ. Βέβαια, υπάρχουν ήδη δύο τηλεοπτικοί σταθμοί που «γλυκοκοιτάζουν» την παρουσιάστρια και θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Ο ένας από αυτούς είναι το Open, κάτι που σας είχαμε γράψει και στο παρελθόν μέσα από το tvnea (δες εδώ). Την επόμενη σεζόν το κανάλι της Παιανίας θέλει να κάνει ένα ολικό restart και η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, για να αναλάβει μία εκπομπή στην πρωινή ή στην μεσημεριανή ζώνη. 

Στην κούρσα της διεκδίκησης όμως έχει μπει και το Star, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλεόραση», στο κανάλι της Κηφισσιάς θέλουν την παρουσιάστρια από την Κρήτη για να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. Το φετινό πείραμα με το «Breakfast@Star» και το δίδυμο Καρτελιά-Παπίλα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να δοκιμάσουν μία διαφορετική συνταγή για του χρόνου. Το όνομα λοιπόν της Ιωάννας Μαλέσκου «παίζει» δυνατά στην λίστα με τους υποψηφίους, αφού πολλοί θεωρούν ότι θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην πρωινή ζώνη του Star.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενισχύεται το Μακεδονία TV...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενισχύεται το Μακεδονία TV...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ