2022-01-08 15:40:06
Φωτογραφία για Πέτρος Φιλιππίδης: MEGA και Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν κόβουν τις σκηνές



 Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στους δέκτες μας, σε εβδομαδιαία μάλιστα βάση, αλλά η επανεμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, σε μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών!

Ένας μικρός χαμός επικράτησε πριν λίγες μέρες στα social media, μετά την προβολή του εορταστικού επεισοδίου των Απαράδεκτων. Φυσικά αφορμή για αυτό δεν στάθηκε η αγαπημένη σειρά του MEGA αλλά η επανεμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη στους δέκτες μας.

Το εορταστικό επεισόδιο των Απαράδεκτων προβλήθηκε την Πρωτοχρονιά, με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον ρόλο του αστυνόμου. Αυτός ήταν ένας από τους πρώτους ρόλους του κωμικού ηθοποιού στην ελληνική τηλεόραση. Το MEGA αποφάσισε να προβάλλει εβδομαδιαίως πλέον την σειρά, σε συνεννόηση πάντα με την δημιουργό της Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Αν και τα σχόλια ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρά για το μη κόψιμο των σκηνών του Πέτρου Φιλιππίδη, το κανάλι αποφάσισε να πορευτεί ως έχει, χωρίς να τροποποιήσει τα επεισόδια στα οποία εμφανίζεται ο ηθοποιός. Αυτά βέβαια δεν είναι και πάρα πολλά καθώς είχε guest ρόλο σε μερικά εξ αυτών. Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός κρατείται και σύντομα θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ