2022-01-10 16:00:05
Φωτογραφία για Μικρούτσικος κατά Σπυροπούλου: «Δεν της ταιριάζει το πρότζεκτ... τηλεόραση»

 



Η συζήτηση για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», την απόδοσή του στους πίνακες τηλεθέασης και τους νέους κριτές έφερε μεγάλη συζήτηση στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου αλλά την παράσταση έκλεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γρηγόρης Μελάς εξέφρασε τη γνώμη ότι η Κρυσταλλία και η Έλενα Χριστοπούλου δεν ταιριάζουν στην επιτροπή και τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος άδραξε την ευκαιρία να διευρύνει τη συζήτηση και σε άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.’

Και το έκανε με ονοματεπώνυμο.

«Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει 20 χρόνια την τηλεόραση με κάνουν και ντρέπομαι. Και μπορώ να σας πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. “Κάτι ξαναψήνεται”, ντρέπομαι. Θέλετε να είμαι ειλικρινής; Ντρέπομαι, λέω “γιατί να είναι στην τηλεόραση;”. Δεν της ταιριάζει το πρότζεκτ που λέγεται τηλεόραση και ο τρόπος που το κατακτάει αυτό το πράγμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, ας πάει στα καλλιστεία. Σήμερα έχουμε  μεγάλο πρόβλημα, είναι λίγοι οι άνθρωποι που υπηρετούν το μέσον» είπε.

«Γεμίσαμε παλτά, άφωνους και μανεκέν» είπε ακόμα ενώ επέκρινε τα κακά Ελληνικά των τηλεοπτικών προσώπων. «Την άποψή μου είπα, δεν βαραίνει κανέναν» τόνισε.

Από την άλλη επαίνεσε ιδιαίτερα τον Γιώργο Λιανό. «Χιούμορ, ετοιμόλογος, γρήγορος, ό,τι θέλεις» είπε.



 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καίγεται για χαφ η ΑΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Καίγεται" για χαφ η ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ