2022-01-10 19:40:08
Φωτογραφία για Προβληματισμός για την ενημέρωση στον ΣΚΑΙ - Ετοιμάζονται αλλαγές...



Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΙ για τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και τις απογοητευτικές επιδόσεις ορισμένων ενημερωτικών εκπομπών. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του tvnea, τον τελευταίο καιρό είναι συχνές οι συσκέψεις του ενημερωτικού επιτελείου του σταθμού με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλη Παπαδρόσο, όπου μεταξύ άλλων έχει πέσει στο τραπέζι το χαμηλό lead in που λαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και η γενικότερη δυσκολία του καναλιού σε ότι αφορά την προσέλκυση του δυναμικού κοινού. 

Παράλληλα, υπάρχουν φωνές στο κανάλι που αποδίδουν την πτώση της τηλεθέασης στην επέλαση του κορονοϊού που έχει επιβάλλει «στροφή» σε πιο κοινωνικά θέματα, την στιγμή που το δελτίο του ΣΚΑΙ έδινε παραδοσιακά έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα. Έτσι, το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού οι προβλέψεις κάνουν λόγο για «ξεφούσκωμα» της πανδημίας, ενώ την ίδια στιγμή οι πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, την φετινή σεζόν το ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα παραμείνει ως έχει, με προσπάθεια ενίσχυσης του περιεχομένου κατά περίπτωση, όμως από την επόμενη σεζόν θα τεθούν όλα επί τάπητος, χωρίς να αποκλείονται διαρθρωτικές αλλαγές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ