2022-01-11 20:44:59
Φωτογραφία για Φλώρινα: Πολλαπλά μέτωπα με ισχυρούς μετασεισμούς, 30 πόντους χιόνι και πολλά κρούσματα
Πολύ δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, καθώς οι μετασεισμοί συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και το τελευταίο 24ωρο, με τον τελευταίο να σημειώνεται περίπου 17.30 το απόγευμα της Τρίτης, μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έναν ακόμη τα ξημερώματα με την ίδια δυναμική.

Την ίδια ώρα, ο «Διομήδης» κάνει τη δική του δουλειά με την ισχυρή χιονόπτωση να έχει φέρει 30 πόντους χιόνι μέσα στον αστικό ιστό, την ώρα που η περιοχή τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται και στο επίκεντρο της πανδημίας καταγράφοντας σήμερα 109 κρούσματα.

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Σήμερα ολόκληρη η περιοχή μαζί με τους δήμους Πρεσπών και Αμυνταίου κηρυχθήκαμε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πριν από λίγο είχαμε έναν ακόμη ισχυρό σεισμό που έγινε ιδιαίτερα αισθητός στη πόλη, ενώ έξω από το πρωί έχουμε ισχυρές χιονοπτώσεις που έχουν φέρει 30 πόντους χιόνι» σημειώνει στο GRTimes ο δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης.

Σε ερώτηση για το αν οι δύο ισχυροί μετασεισμοί έχουν επιφέρει νέα προβλήματα ο δήμαρχος, υπογραμμίζει ότι «υλικές ζημιές υπάρχουν, αλλά όχι κάτι πολύ σοβαρό. Ωστόσο, υπάρχει έντονη ανησυχία και η ψυχολογία μας βρίσκεται σε πολύ χαμηλό σημείο, διότι εκτός όλων των άλλων η περιοχή μας έχει και πολλά κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα».
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ