2022-01-12 15:20:12
Φωτογραφία για ΑLPHA: Oσα ετοιμάζει για το β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν



 Τρια νέα πρόγραμματα και μια σειρά ετοιμάζει ο ALPHA για το β΄μισο της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, πρόκειται να ξανά βγει στον αέρα το Chart Show αλλά με πολλές αλλαγές και νέα παρουσιάστρια που δεν θα είναι άλλη από την Δέσποινα Βανδή αφού το σόου θα βγει σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και της Barking well media. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κόνσεπτ είχε παρουσιαστεί από την Ναταλία Γερμανού μερικά χρόνια πριν.

Ωστόσο, η Ναταλία φαίνεται ότι αναλαμβάνει ένα άλλο πρότζεκτ το οποίο πάλι σχετίζεται με το τραγούδι. Αυτό δεν είναι άλλο από το Secret Song, το οποίο παρουσίαζε ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία.

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό σόου, το οποίο δεν έχει διαγωνιστικό μέρος. Έντεκα επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας και γύρω του στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά στο μυστικό τους τραγούδι. Το συγκεκριμένο project το είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ το 2020, πριν ξεκινήσει η πανδημία, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, με αποτέλεσμα τα δικαιώματά του να τα πάρει τελικά ο Alpha. Αν τελικά το αναλάβει η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” τότε αυτό θα σημάνει και την επιστροφή της στην πράιμ τάιμ ζώνη μετά από δέκα χρόνια. Και τα δυο μουσικά σόου αφορούν στη ζώνη του Σαββάτου.

Πέρα, όμως, από το Chart Show επιστρέφει στην τηλεόραση άλλο ένα παιχνίδι από τα παλιά. Αυτό δεν είναι άλλο από το Black Out. Oσο για τον παρουσιαστή παρά το γεγονός ότι έγιναν πολλά δοκιμαστικά, μεταξύ αυτών στον Γιώργο Τσαλίκη, την Λάουρα Νάργες, την Κατερίνα Ζαρίφη και πολλούς άλλους, τελικά όλα δείχνουν ότι ο Μελέτης Ηλίας είναι πιο κοντά στην παρουσίαση.

Τέλος, ο ALPHA επενδύει και στην ελληνική μυθοπλασία. Ετοιμάζει διάφορες σειρές αλλά αυτή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στην υλοποίησή της είναι τα “Νεοκλασικά”. H εν λόγω σειρά βασίζεται σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικά έργα που έχουν αγαπηθεί. «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η θεία από το Σικάγο», «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά», «Υπάρχει και φιλότιμο» είναι μερικές από αυτές που θα διασκευαστούν για να γίνουν πιο σύγχρονες. Οι πληροφορίες θέλουν τη σειρά να κάνει πρεμιέρα γύρω στο Μάρτιο ενώ έχουν ξεκινήσει και οι επαφές με ηθοποιούς.

tinasmess.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ