2022-01-13 03:23:02
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδια 12 και 13:  Ανατροπές - Εντάσεις - Αποχώρηση

Αγώνα επικοινωνίας είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης τον οποίο κέρδισαν οι διάσημοι που φαίνεται να παίρνουν τα πάνω τους. 

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας ακόμα αγώνας με έπαθλο φαγητού τον οποίο και πάλι έχασαν οι μαχητές με τους διάσημους να τρώνε μπρουσκέτες.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι μαχητές κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο φαγητού και επανήλθαν στις νίκες. Στην συνέχεια είδαμε το συμβούλιο οπού για μια ακόμη φορά δεν έλειπαν οι εντάσεις ενώ στο τέλος μάθαμε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Παρασκευή.

Highligts

Μεγάλη κακοκαιρία έπληξε τους παίκτες και των δύο ομάδων οι οποίοι δεν μπόρεσαν ούτε να κοιμηθούν.Αθηνά και Μυριέλλα ήρθαν σε μεγάλη κόντρα για μια ακόμη φορά με αφορμή το γεγονός με το φιλί στην πισίνα αλλά και την υποψηφιότητα της Ναυσικάς.Στα χέρια παραλίγο να πιαστούν Γιωρίκας και Γιώργος στον αγωνιστικό χώρο με αφορμή μια πάσα στον αγώνα με το μπάσκετ.Έξω φρενών ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Βαλάντη με αφορμή τις δουλειές στην καλύβα. Σε μεγάλη ένταση βρέθηκαν οι μαχητές καθώς κάποιοι υποστήριξαν ότι ο αγώνας ασυλίας χάθηκε επίτηδες ώστε να ψηφιστεί η Παρασκευή. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ