2022-01-13 14:24:59
Φωτογραφία για Χρύσα Κατσαρίνη: Η αιχμή της για το The 2night Show και το μοντάζ που γινόταν



Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Χρύσα Κατσαρίνη. Η γνωστή stand up comedian αναφέρθηκε στις Σφήκες που συμμετείχε στο “The 2night Show” και άφησε τις αιχμές της για το μοντάζ που γινόταν.

«Στις Σφήκες υπήρχε ένα μοντάζ στο οποίο δεν είχα κανέναν έλεγχο και κοβόντουσαν πράγματα, τα οποία με δυσκόλευαν πάρα πολύ. Κοβόντουσαν τα αστεία, ήταν τρομερό αυτό. Γινόταν για χίλιους δύο λόγους, μπορεί να είχε ενοχληθεί ο καλλιτέχνης κλπ… Ο Γρηγόρης δεν θέλει να ενοχλεί και να πληγώνει κανέναν.

Ήμασταν εκεί για να θίξουμε τα κακώς κείμενα και όχι για να πλέξουμε το εγκώμιο. Οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς που ήταν πριν από μας λέγανε πολύ πιο σκληρά πράγματα, αλλά από μία γυναίκα ακουγόταν σαν κακία, που δεν ήταν», είπε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη.

Η Χρύσα Κατσαρίνη πρόσθεσε επίσης: «Έλεγα κάποια αστεία, που τα σκέφτομαι ακόμα και γελάω, και μου τα κόβανε. Θυμάμαι είχα τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος είναι από την Καβάλα. Και του λέω “είσαι από την Καβάλα, είμαι κι εγώ από την Καβάλα.



Αυτό σημαίνει ότι η Καβάλα έχει βγάλει έναν καταπληκτικό τραγουδιστή, τον Κουρκούλη. Εσύ πώς περνάς;”. Αυτό το κόψανε και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί κόπηκε, σίγουρα θα υπήρχαν λόγοι, αλλά όταν το είδα κομμένο, πληγώθηκα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ