2022-01-16 14:20:10
Φωτογραφία για «Μόλις χθες»: Η Άννα προσπαθεί να πείσει τον Ιάσονα να επιστρέψει στο σπίτι του

Ο Μιχάλης αποζημιώνεται από την ιταλική κυβέρνηση για την άδικη φυλάκισή του και ξαφνικά βρίσκεται με πολλά χρήματα. Είναι αισιόδοξος που θα προχωρήσει ανενόχλητος τα επιχειρηματικά του σχέδια και ανακουφισμένος που η υπόθεση του Νώντα μπαίνει στο αρχείο και η οικογένειά τους δεν κινδυνεύει πια. Παράλληλα, αισθάνεται περήφανος και για την Κατερίνα, που κέρδισε το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής.

Ο Στέφανος ξαναβρίσκεται με τον φίλο του τον Χρήστο μετά από χρόνια, αλλά δεν του αποκαλύπτει τον λόγο της επιστροφής του, ούτε τα γεγονότα που τον σημάδεψαν στο παρελθόν, τα οποία θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Σπύρο. Προσεγγίζει και τον Ορέστη ενώ γοητεύεται από τη Μαρία και επιζητά την παρέα της.

Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον Στέφανο, γεγονός που δεν αρέσει ούτε στον Θάνο ούτε στον Αντώνη. Εν τω μεταξύ, όσο θυμωμένη και να είναι με τον Αντώνη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ένοχος για τον φόνο του Αλέξανδρου, πολύ περισσότερο και της Νόρας κι έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη.

Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται, ξέροντας ότι θα αποκαλυφθούν μυστικά που θεωρούσε θαμμένα για χρόνια.

Η Λουίζα είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα του Σπύρου και υπογράφει τη συμφωνία για την εξαγορά των ιταλικών ξενοδοχείων. Ανακαλύπτει όμως τις οικονομικές συναλλαγές του άντρα της με την Έλενα και τον πιέζει για να μάθει τι συμβαίνει.

Η Έλενα συνεχίζει να ζηλεύει τη Λουίζα και την προειδοποιεί ότι εάν ξανασυναντήσει τον Μιχάλη θα της κάνει κακό. Εν τω μεταξύ, πιέζει τον Μιχάλη να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις.

Η Κορίνα αφήνεται στον έρωτα του Άλκη, ο οποίος όμως συνεχίζει να την προβληματίζει.

Ο Άλκης ζητά από τη Λήδα να φύγει και να επιστρέψει σπίτι της, αλλά, όταν εκείνη ανακαλύπτει τη σχέση του με την Κορίνα, αποφασίζει να μην φύγει από το νησί, αλλά να μείνει και να τον διεκδικήσει. Για να το καταφέρει προχωρά σε κινήσεις που σοκάρουν την Κορίνα.

Ο Χρήστος και η Κέλλυ αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον γάμο τους και κλείνουν ημερομηνία. Πολύ σύντομα όμως θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν ο Στάθης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Οι υποψίες του Αχιλλέα για τον Αντώνη γίνονται αιτία να τσακωθεί με τη Χριστίνα και η σχέση τους θα κινδυνεύσει. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να τα βρει και πάλι με τη Χριστίνα, αλλά αυτά που χωρίζουν τις οικογένειές τους, θα μπούνε ξανά εμπόδιο στη σχέση τους.

Η Άννα προσπαθεί να πείσει τον Ιάσονα να επιστρέψει στο σπίτι του γιατί έχει τα δικά της σχέδια.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ