2022-01-16 14:00:12
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει πώς επηρέασε τη σχέση με τον σύζυγό της η απουσία της από την τηλεόραση

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποχή της από τα τηλεοπτικά και αποκάλυψε πόσο επηρεάστηκε η σχέση με τον σύζυγό της λόγω της απουσίας της από την τηλεόραση. Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό ΟΚ.

Πώς αξιοποίησες αυτό το διάλειμμα;

Ταξιδέψαμε πολύ με τον Αντώνη (σ.σ. Αλεβιζόπουλο, τον σύζυγό της). Πήγαμε στη Σαντορίνη, στη Φολέγανδρο, στην Ίο, στην Πάτμο, στη Σάμο, όπου είναι η μαμά του Αντώνη, στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής μου, στη Μύκονο. Από ένα σημείο και μετά από τις πολλές διακοπές άρχισα να κουράζομαι. (Γελάει.) Δεν ξέρω πώς να σ’ το εξηγήσω, αλλά δεν μου αρέσουν πολύ οι διακοπές. Θέλω να νιώθω δημιουργική. Κι όταν πια έφυγε ο Αύγουστος και μετά ήρθε ο Σεπτέμβριος –και πέρασε κι αυτός– μου είχε κακοφανεί που δεν δούλευα. Στο τέλος πήρα τους ανθρώπους στο Mega και τους είπα «βάλτε με να κάνω κάτι γιατί θα τρελαθώ. Εγώ και γραμματειακή υποστήριξη μπορώ να κάνω. Δεν έχω πρόβλημα». Επίσης, μαγείρεψα πολύ, πήγα άπειρες βόλτες με τις κολλητές μου για ψώνια και για καφέδες, που είχα χρόνια να κάνω τέτοια πράγματα.

Πώς επηρέασε τη σχέση σου με τον Αντώνη αυτό το διάλειμμα; Φαντάζομαι ότι δεν είχατε συνηθίσει να είστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί.

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει μάθει να ξυπνάει το πρωί και να πηγαίνει στη δουλειά του και η καθημερινότητά του περιστρέφεται γύρω από αυτή, μαθαίνει να βάζει και όλες τις συνήθειες και τα πρόσωπα της ζωής του σε μια σειρά. Αν αυτό αλλάξει, χάνονται και οι ισορροπίες. Ε, πού και πού τη χάσαμε την ισορροπία μας με τον Αντώνη. Και είναι και λογικό γιατί και οι δύο κουραστήκαμε να είμαστε τόσο πολύ μαζί. Θέλαμε να πάρουμε λίγο αέρα. Μη φανταστείς ότι έγινε κάτι σοβαρό. Ας πούμε, για παράδειγμα, στις διακοπές κάποια στιγμή θυμάμαι ότι του είπα «δεν αντέχω να κάνω άλλα μπάνια». Του Αντώνη τού αρέσει να πηγαίνουμε στη θάλασσα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ε, κάποια στιγμή τού είπα «θέλω να γυρίσουμε στην Αθήνα, να μπω στην κουζίνα μου και να μαγειρεύω». Τέτοια γίνονταν.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ