2022-01-16 17:20:09
Φωτογραφία για Δεύτερη πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου για τη σειρά «Κρίσιμες στιγμές»

Μια πραγματικά πρωτοποριακή ιδέα που ταιριάζει στις νέες συνήθειες θέασης φέρνει η ΕΡΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να δουν, σε μόλις δύο ημέρες, όλα τα επεισόδια καθεμιάς από τις τρεις σειρές που σκηνοθέτησε ο Μανούσος Μανουσάκης και τόσο αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00, και τα τέσσερα επεισόδια της σειράς «Κρίσιμες στιγμές», προκειμένου να μπορούν να την απολαύσουν όλοι στη δεύτερη πρεμιέρα της.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 μεταδόθηκαν τα τέσσερα επεισόδια της σειράς «Βαρδιάνος στα σπόρκα», ενώ τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, όλα τα επεισόδια της σειράς «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου».

Το διήγημα της Γαλάτειας Καζαντζάκη μάς μεταφέρει στην καρδιά της γερμανικής κατοχής, στα δύσκολα και ταραγμένα χρόνια που σφράγισαν ανεξίτηλα τη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς, η ζωή ενός ζευγαριού αστών, του Δημήτρη (Άκης Σακελλαρίου) και της Ντόρας Καλλιγέρη (Τάνια Τρύπη), αλλάζει ριζικά. Για την κυρία Ντόρα, η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Πρόσωπα που την εντυπωσιάζουν έρχονται στο σπίτι. Καταστάσεις εναλλάσσονται. Από τη μία την τρομάζουν και από την άλλη τη γεμίζουν με ενθουσιασμό και ελπίδα. Κάποια στιγμή έρχεται και το δράμα, που θα σφραγίσει την ύπαρξή της.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ