2012-06-27 16:58:44
Φωτογραφία για «ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΑΔΟ Η ΤΟΥΛΟΥΖ»
Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει κάνει πρόταση για τον Πάουλο Μασάδο, αλλά επισημαίνει πως η Τουλούζ περιμένει να γίνει αυτή η κίνηση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η γαλλική ιστοσελίδα, sportact.net, αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά στο θέμα του Πάουλο Μασάδο. Αν και δημοσίευμα από την χώρα την προηγούμενη ημέρα ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στην Τουλούζ για την μεταγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή ύψους 2.500.000 ευρώ, τώρα ένα νέο κείμενο επισημαίνει πως οι Πειραιώτες ακόμη δεν έχουν κάνει επίσημη κίνηση, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σύντομα.

Το δημοσίευμα τονίζει πως η Τουλούζ αναμένει την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, ενώ εκτιμά πως το μέλλον του Πάουλο Μασάδο θα εξαρτηθεί και από το τι θα γίνει με την Κλεμέντ Σαντόμ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποκτηθεί από την Τουλούζ, τότε θα "ανοίξει" ο δρόμος για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πορτογάλου χαφ στους Νταμπλούχους Ελλάδας, καθώς αμφότεροι οι παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H θάλασσα απειλεί
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H θάλασσα απειλεί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ