2022-01-21 15:00:09
Φωτογραφία για Κάτια Ταραμπάνκο: Γιατί καθυστερεί να μπει στο Survivor;



 Εδώ και δύο εβδομάδες φημολογείται ότι Κάτια Ταραμπάνκο θα επιστρέψει στο Survivor. Όμως Κάτια Ταραμπάνκο ακούμε και Κάτια Ταραμπάνκο δεν βλέπουμε!

Θυμίζουμε ότι η παίκτρια είχε λάβει μέρος στο περσινό Survivor και ήταν μάλιστα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες. Δυστυχώς όμως λόγοι υγείας την ανάγκασαν να αποχωρήσει στον πρώτο μήνα του παιχνιδιού.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM είχε εκφράσει την επιθυμία της να ξαναπάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Μάλιστα, σε συνεντεύξεις της όταν τη ρωτούσαν σχετικά απαντούσε ότι το Survivor ήταν μία εμπειρία ζωής για εκείνη.

Όταν λοιπόν, λίγο μετά το τέλος του Glam Wars, του παιχνιδιού μόδας που παρουσίαζε στο Open, της έγινε πρόταση να πάει στον Άγιο Δομίνικο ήταν θετική. Ήταν τόσο καλό το κλίμα στις επαφές που είχε με την Acun Medya που κάποιοι θεώρησαν δεδομένη τη συμμετοχή της. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι μεθαύριο θα τη δούμε να εισβάλλει στην ομάδα των Διάσημων.

Ωστόσο, αυτή η πληροφορία δεν φαίνεται να ισχύει. Αυτοί που έχουν ήδη συμφωνήσει και  βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και θα τους δούμε για πρώτη φορά το Σάββατο είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοιλέδης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου κι ένα ακόμα πρόσωπο που θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών που μετράει ήδη δύο απώλειες.

Τι γίνεται όμως με την Κάτια Ταραμπάνκο; Πότε θα μπει στο παιχνίδι; Οι πληροφοριοδότες αναφέρουν ότι η Κάτια ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Acun Medya αυτή την εβδομάδα. Και ο λόγος, εκτός από το οικονομικό, ήταν διότι υπάρχουν κάποιες συμφωνίες που τρέχουν. Η Κάτια συζητούσε τη συμμετοχή της σε ένα σίριαλ αλλά και σε μία κινηματογραφική ταινία και χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να επαναδιαπραγματευθεί την πρόταση που της είχε γίνει.

Όλα όμως δείχνουν ότι την επόμενη εβδομάδα η Κάτια θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο για να είναι το επόμενο πρόσωπο που θα ενισχύσει την ομάδα των Διάσημων.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ