2022-01-21 15:40:13
Φωτογραφία για Μαριάννα Κιμούλη: Μιλάει πρώτη φορά για το κίνημα #metoo και την εμπλοκή του πατέρα της Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Παιχνίδια στη σοφίτα” στο θέατρο Χυτήριο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Εκεί συνάντησε την Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και το κίνημα #metoo, στο οποίο εμπλέκεται και ο πατέρα της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαραίτητο για τη δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται. Ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε, “καλή τύχη” και να έχω αντοχή. Έχω δεχτεί έντονη κριτική και σύγκριση με τον πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά το γεγονός ότι είμαι γυναίκα και εκείνος άντρας βοηθάει», είπε η Μαριάννα Κιμούλη.

 Στη συνέχεια, η Μαριάννα Κιμούλη αναφερόμενη στο κίνημα #metoo δήλωσε: «Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε αυτό. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δε πρέπει να μείνει μόνο εκεί, αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους. Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ