2022-01-23 18:20:07
Φωτογραφία για «Σε ξένα χέρια»: Η Μαριτίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της



Επεισόδιο 72ο

Η Τόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση με τον Μάνο και να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μόνο που σύντομα συνειδητοποιεί πως δεν είναι απόλυτα σίγουρη ποια είναι η θέση της: τραύματα από το παρελθόν, δυσκολίες του παρόντος, συνθέτουν ένα κουβάρι που πρέπει να ξεμπλέξει. Αντίστοιχα, ο Μάνος προσπαθεί να ακολουθήσει τη φωνή της λογικής.

Πρώτα, όμως, οφείλει μια συζήτηση από καρδιάς στον πατέρα του. Η Μάρω βρίσκεται για τα καλά μπλεγμένη στα δίχτυα της αστυνομίας και ο Χρύσανθος συνειδητοποιεί ότι καταζητείται. Ο θάνατος της θείας Ντόρας ανάβει στον Λουδοβίκο φωτιές κι αυτός με τη σειρά του, παρασύρει στα προβλήματά του τη Σούλα. Κι όσο συμβαίνουν αυτά, η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της δράμα…



Επεισόδιο 73ο

Ο Χρύσανθος, καταζητούμενος από την αστυνομία, ψάχνει να βρει καταφύγιο, ενώ η Μαριτίνα με τον Πάρη προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο με τη διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Μάνου.

Ο Λουδοβίκος πείθει τη Σούλα να τον συνοδεύσει στην κηδεία της θείας του παριστάνοντας τη σύζυγό του, ενώ ο Φεγκούδης τής ζητάει να τον βοηθήσει για να επανορθώσει το κακό που έχει προκαλέσει στη ζωή του Μάνου. Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος όταν καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν ότι το μωρό δεν είναι δικό του; Ποιο μυστικό κρύβει ο Πιπερόπουλος σε σχέση με τη μεταβίβαση του ποσοστού που έχει κάνει στην Μαριτίνα;



Επεισόδιο 74ο

Η Μαριτίνα γίνεται έξαλλη με τον Πιπερόπουλο που έδωσε το 50% της Φεγκούδης Snacks στην αδερφή του τη Σκορδίλω. Ο Φεγκούδης συζητά με τη Σούλα πόσο τον πονά αυτό που έκανε στον Μάνο. Η Πελαγία βρίσκει ευκαιρία και «ποτίζει» τον Χρύσανθο, ο οποίος παρασύρεται από τη ροή της βραδιάς.

Η Διώνη αρνείται να δεχθεί ότι θα κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες με τον άντρα της, την ώρα που η Ντάντω βρίσκει το περιδέραιο και θέλει να το επιστρέψει στη Μάρω για να σώσει τον γιο της. Πώς θα αντιδράσει η Σούλα όταν θα δει την Πελαγία και τον Χρύσανθο αγκαλιά στο κρεβάτι; Πού θα συναντήσει ο Μάνος τον Φλοριάν και τον Ταρζάν για να συζητήσουν για το μωρό;



Επεισόδιο 75ο

Ο Χαράλαμπος έρχεται σε δύσκολη θέση με τις επίμονες ερωτήσεις της Διώνης σχετικά με το αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του, ενώ λίγο αργότερα εξομολογείται στην Τόνια τα συναισθήματά του για τη Σούλα. Την ίδια ώρα, ο Μάνος βρίσκεται στο εργοστάσιο με τους δύο απαγωγείς και τους πείθει πώς το μωρό είναι δικό του. Το επόμενο πρωί ο Χρύσανθος πηγαίνει να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά η Μάρω σε συνεργασία με την Ντάντω καταφέρνουν να ανατρέψουν την κατάσταση.



Επεισόδιο 76ο

Η κληρονομιά της θείας αποδεικνύεται μεγαλύτερο βάσανο για τον Λουδοβίκο απ’ όσο περίμενε. Η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Σούλα. Ο Φεγκούδης αποφασίζει να λάβει δραστικές αποφάσεις και να ακολουθήσει την καρδιά του, την ίδια στιγμή που ο Μάνος νιώθει περισσότερο καταπιεσμένος και αδικημένος από ποτέ. Η Μαριτίνα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον πατέρα της και αποφασίζει να ανοίξει τα δικά της φτερά. Η επιστροφή της στο σπίτι, όμως, μόνο ευχάριστα πράγματα δεν προμηνύει για την Τόνια. Ο Πάρης συναντά επιτέλους τον Εύρη και σε αυτήν τη συνάντηση διακυβεύονται περισσότερα απ’ όσα φαίνονται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Διώνη προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια του περιδέραιου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ