2022-01-30 17:20:07
Φωτογραφία για Μόλις χθες: Ο Σπύρος δεν σκοπεύει να δώσει διαζύγιο στη Λουίζα



Η Λουίζα είναι απελπισμένη, καθώς έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Ο Όμιλος κινδυνεύει να χρεοκοπήσει και για να αντεπεξέλθει πρέπει να πουλήσει την περιουσία τους. Η αστυνομία βρίσκει ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό της και την οδηγούν στο τμήμα. Οι υποψίες της για τον Σπύρο αυξάνονται και, ψάχνοντας, ανακαλύπτει περισσότερα σκοτεινά μυστικά γι’ αυτόν. Μόνη της παρηγοριά ο Μιχάλης, τον οποίο προσεγγίζει ξανά.

Ο Σπύρος δεν σκοπεύει να δώσει διαζύγιο στη Λουίζα και χρησιμοποιεί ύπουλα την Κατερίνα εναντίον της. Όταν όμως, η Λουίζα μαθαίνει και άλλα στοιχεία που τον ενοχοποιούν, τα περιθώρια στενεύουν. Ο Μιχάλης γίνεται κι επίσημα ιδιοκτήτης του resort, αλλά οι νέες αποκαλύψεις για την Έλενα θα επισκιάσουν τη χαρά του. Αποφασίζει να τη διώξει μια για πάντα από τη ζωή του.

Η Έλενα δεν μπορεί να τιθασεύσει το πάθος της για τον τζόγο, που είναι ικανό να καταστρέψει τα πάντα. Ένα απ’ αυτά είναι ο γάμος της με τον Μιχάλη. Ο Ορέστης αντιδρά στις κινήσεις της αδερφής του για τη διάσωση του Ομίλου από τη χρεοκοπία και δεν μπορεί να δεχτεί πως θα καταστραφεί εξαιτίας της. Αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Αντώνης, μεθυσμένος, πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Ιάσονας, βλέποντας την κατάστασή του, προσπαθεί να τον προσεγγίσει παρόλη την άβυσσο που τους χωρίζει. Ο Θάνος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον Στέφανο και του ζητά να μείνει μακριά από τη Μαρία.

Η Μαρία θυμώνει με την στάση του Θάνου στη σχέση της με τον Στέφανο ενώ η παραμονή του Αντώνη στο νοσοκομείο, της δίνει την ευκαιρία να του εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Ο Στάθης προφυλακίζεται και η Κέλλυ με τον Χρήστο είναι απαρηγόρητοι. Μαζί με τη Βέρα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον βγάλουν από τη φυλακή. Ο Αχιλλέας και η Χριστίνα προσπαθούν να ισορροπήσουν στις συμπληγάδες των οικογενειών τους. Ο Άλκης με την Κορίνα ζουν τον έρωτά τους με τη Λήδα να τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Ο Άλκης προσπαθεί να της βάλει όρια, όμως χωρίς αποτέλεσμα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ