2022-02-02 09:20:07
Φωτογραφία για Λουκία Παπαδάκη: «Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, αναρωτιέμαι πώς τα κατάφερα»...



Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της και τι είναι αυτό που κρατάει τόσα χρόνια ζωντανή τη σχέση της.

-Μεγαλώσατε το παιδί σας μόνη σας, καθώς χωρίσατε με τον σύζυγό σας. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;

Για καμία γυναίκα δεν είναι εύκολο. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, αναρωτιέμαι πώς τα κατάφερα. Σαφώς δεν γινόταν διαφορετικά. Για εμάς τις γυναίκες, αυτό είναι μια απολύτως συνειδητή απόφαση. Η σχέση του ζευγαριού είναι ανεξάρτητο. Το γεγονός είναι ότι έχεις παιδί. Μεγαλώσαμε καλά μαζί με τον γιο μου. Συναρπαστική περιπέτεια, ατελείωτες ισορροπίες χωρίς οδηγίες χρήσης.

-Δεν είχατε βοήθεια ούτε από τους γονείς σας…

Όχι, τους είχα χάσει. Όταν ο γιος μου γινόταν ενός μηνός, έχασα τη μητέρα μου. Μια ζωή έφυγε, μια ζωή ήρθε. Ο πατέρας μου έφυγε τέσσερα χρόνια μετά. Δύσκολο…

-Εδώ και αρκετά χρόνια είστε σε μια ευτυχισμένη σχέση. Τι είναι αυτό που τη κρατάει ζωντανή;

Το πιο σημαντικό είναι ο σεβασμός και η ελευθερία. Κανένας δεν είναι πιο δεσμευμένος από τον ελεύθερο. Αγαπάω, σέβομαι και θαυμάζω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου και είναι απόλυτα ελεύθερος. Το ίδιο θέλω να έχω κι εγώ, πόσο μάλλον με το επάγγελμα που κάνω, το οποίο είναι ακόμα πιο απαιτητικό. Αυτό είναι πάνω από τη αγάπη. Ο σεβασμός και η ελευθερία. Αυτά κρατάνε δύο ανθρώπους μαζί ευτυχισμένους.

-Σε τι πιστεύετε; Τι σας δίνει δύναμη;

Πιστεύω στον Θεό. Προσεύχομαι βαθύτατα. Με την απόλυτη έννοια. Του μιλάω, είναι παντού. Είναι αποτέλεσμα πορείας και δουλειάς. Δεν είναι ότι μου είπαν ότι είμαι χριστιανή ορθόδοξη και πρέπει να πιστεύω στον Θεό. Όλα αυτά τα ανεκτίμητα δώρα που έχουμε, σίγουρα δεν τα φέρνει ο πελαργός και ο ταχυδρόμος. Είναι πολύτιμα. Δεν ξέρω γιατί να πρώτο πω ευχαριστώ. Είμαι απόλυτα ευγνώμων.



Πηγή: Λοιπόν



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ