2022-02-04 16:20:09
Φωτογραφία για Ενόχληση και αιφνιδιασμός στον Alpha για τη συνέντευξη της Τσιμτσιλή!



 Συνέντευξη στην εκπομπή Status του περιφερειακού καναλιού Astra παραχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ήδη κάποια αποσπάσματά της έχουν μεταδοθεί στο διαδίκτυο.

Στον Alpha λοιπόν γνώριζαν για τη συνέντευξη όχι όμως για το περιεχόμενό της. Και η φράση που έχει ενοχλήσει απ’ ότι μαθαίνω είναι το «Μπορεί να αναγκαστώ ή μπορεί να επιλέξω»…

Το πρώτο σκέλος αφήνει αιχμές προς τον Alpha το δεύτερο κλείνει το μάτι προς την αγορά και φυσικά έχει αποδέκτες τόσο τον ΑΝΤ1 που πρώτος προσέγγισε την παρουσιάστρια όσο και τον ΣΚΑΪ που μπήκε και αυτός στη διεκδίκησή της.

Τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες;

 Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά… Παρά τις φήμες η Τσιμτσιλή συνεχίζει να μιλά και με τον ΑΝΤ1 και με τον ΣΚΑΪ χωρίς αυτό να σημαίνει πως εάν ο Alpha την διεκδικήσει με δυνατή πρόταση και ικανοποιώντας τα αιτήματά της δεν θα μπει σε συζητήσεις με το κανάλι της.

Τι έκανε όμως η Τσιμτσιλή επί της ουσίας και αιφνιδίασε τους πάντες κυρίως τα στελέχη του Alpha;

 Τροφοδότησε η ίδια στη μέση της σεζόν εκ νέου τις φήμες. Μην κρυβόμαστε… Η Τσιμτσιλή θα βρεθεί στο επίκεντρο του φετινού καλοκαιρινού μεταγραφικού κύκλου και θα υπάρξει σκληρό μπράντεφερ με τον Alpha για να παραμείνει στον σταθμό…

nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ