2022-02-05 16:00:07
Φωτογραφία για Πάει Σαββατοκύριακο ο Λιάγκας;

 



Τον ενισχυμένο Γιώργο Λιάγκα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν, βλέποντας πως διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του. 

Έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για την αξιοποίησή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου εφόσον ο Παπαδάκης συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα» ωστόσο είναι κάτι που φαίνεται να μην ενδιαφέρει τον Λιάγκα καθώς σε όλες τις συζητήσεις που έκανε τα τελευταία χρόνια τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με τον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να κάνει εκπομπή τις τελευταίες δύο ημέρες της εβδομάδας που είναι αφιερωμένες στα παιδιά του.

Εφόσον τελικά μείνει ως έχει το «Καλημέρα Ελλάδα» τώρα εξετάζεται το σενάριο για μια lifestyle εκπομπή στο διώρο 10.00 – 12.00 και αμέσως μετά να ξεκινά ο Λιάγκας με κοινωνικό infotainment μαγκαζίνο το οποίο θα ολοκληρώνεται στις 14.00.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα πρέπει να μετακινηθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

nassosblog.gr

Υ.Γ Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν υπάρχει σκέψη στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή για μετακίνηση του δελτίου, το οποίο σημειώνει εξαιρετικές πτήσεις στο slot 13.00-14.00. Εξετάζονται άλλες εναλλακτικές...





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ