2022-02-10 00:16:49
Φωτογραφία για Χωρίς όριο οι καθήμενοι στην εστίαση - «Μπλόκο» στις καρναβαλικές εκδηλώσεις
Φρένο στα σενάρια για μεγάλη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού έβαλαν οι ειδικοί, ωστόσο αποφασίστηκε να μην υπάρχει πλέον όριο στον αριθμό των καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση και στη διασκέδαση, με την κυβέρνηση να υιοθετεί την εισήγησή τους.

Οι ειδικοί αποφάσισαν να συνεχιστεί το μέτρο της απαγόρευσης ορθίων στην εστίαση, ωστόσο αλλάζει ο αριθμός των ατόμων ανά τραπέζι. Συγκεκριμμένα ενώ αναμενόταν να αυξηθεί στα οκτώ άτομα από τα έξι που ισχύει σήμερα, με ανατροπή της τελευταίας στιγμής, αποφασίστηκε να μην υπάρχει όριο στους καθήμενους. Πάντως οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπέζια δεν θα αλλάξουν.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, παραμένουν σε ισχύ τα πρωτόκολλα σχετικά με τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων και τους κανόνες υγιεινής.

Το ζήτημα με τις Απόκριες και τα καρναβάλια έπεσε στο τραπέζι, ωστόσο με βάση την εισήγηση δεν θα δούμε εκδηλώσεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Επιπλέον, δεν θα αλλάξει κάτι και στα γήπεδα, όπου ισχύει το πλαφόν του 10% της χωρητικότητας με ανώτατο πλαφόν τα 1.000 άτομα.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ