2022-02-11 13:38:49
Φωτογραφία για Μητέρα ξέχασε το μωρό της στο Σύνταγμα και έφτασε στο Μοναστηράκι – Το βρήκε στα απολεσθέντα
Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Αθήνα. Μητέρα ξέχασε το μωρό της μέσα στο καρότσι του στο μετρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» η οποία έκανε αφιέρωμα σε αντικείμενα που ξεχνιούνται και χάνονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και στους σταθμούς του μετρό, μία μητέρα τα ξεπέρασε όλα ξεχνώντας το παιδί του.

Μία μέρα λοιπόν στον σταθμό του Συντάγματος υπήρχαν αναφορές επιβατών για ένα ξεχασμένο καρότσι στον ανελκυστήρα, μόνο που όταν πήγε το προσωπικό του Γραφείου Απολεσθέντων διαπίστωσε ότι, κάτω από τα σκεπάσματα, κοιμόταν ένα μωρό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Σταθμαρχείο και από τα μεγάφωνα όλων των σταθμών έπαιζαν ανακοινώσεις για την ενημέρωση της μητέρας που το είχε ξεχάσει, η οποία έντρομη έκανε την εμφάνισή της μετά από λίγο στα απολεσθέντα , καθώς είχε φτάσει μέχρι το Μοναστηράκι. Οι άνθρωποι του μετρό το πρόσεχαν και το φρόντιζαν.

Όπως αναφέρεται, κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο εντοπίζονται 7.000-8.000 αντικείμενα, ενώ από τις αποβάθρες και τα βαγόνια των μέσων σταθερής τροχιάς περισυλλέγονται περί 4.500-5.000.


Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα μία ιστορία που συγκλονίζει. «Εχω χάσει το άλλο μου μισό. Σας παρακαλώ πολύ, κάντε ό,τι μπορείτε για να το βρείτε, γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Το ένα γαντάκι που έχασε το άλλο», ανέφερε μία νεαρή γυναίκα την επιστολή της στο Γραφείο Απολεσθέντων Αντικειμένων της ΣΤΑΣΥ. Ευτυχώς το γάντι βρέθηκε και η κοπέλα «το παρέλαβε με κλάματα και μας είπε ότι ήταν της γιαγιάς της – ένα οικογενειακό κειμήλιο που έφερε πολλές αναμνήσεις και ήθελε οπωσδήποτε να βρεθεί».

topontiki.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ