2022-02-14 15:20:05
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας κατά Σάκη Ρουβά: «Δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας, με autocue παρουσιάζει»

 



Ο σάλος που προκάλεσε ο Σάκης Ρουβάς με τα λόγια του για τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι τεράστιος και φυσικά στο Πρωινό αφιέρωσαν αρκετό χρόνο σε αυτό το θέμα. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες τους τα είπαν έξω από τα δόντια για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Είναι πολύ ωραίο το κεφάλι του Σάκη, αλλά έχει μεγάλη τρικυμία. Οι σκέψεις, όπως τις διατύπωσε, με τη σειρά που τις διατύπωσε, το χρόνο που χρησιμοποίησε, ενεστώτας, δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι κάθε κουβέντα μας σε αυτή την περίσταση βαραίνει κάποιους ανθρώπους που έχουν υποστεί το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί.

Έχουν υποστεί παρενόχληση και βιασμό. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, έχει πολύ ωραία οδοντοστοιχία, αλλά καλό θα είναι τα δόντια να κρατάνε τις λέξεις μέσα. Να τις περνάνε από τη διαδικασία του μυαλού και μετά να βγαίνουν», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μια εξάρτηση;».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε το λόγο και είπε με τη σειρά της: «Τον είδαμε να χαμογελάει την ώρα που μιλούσε γι’ αυτή την ιστορία. Χαμογελούσε ενώ μιλούσε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Ακούσαμε τον κύριο Ρουβά να βγάζει ένα λογύδριο ακατάλυπτο, σε κανένα σημείο δεν αναφέρθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους που τους έχει πονέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Δεν είδαμε συγγνώμη, αν και δεν θα άλλαζε κάτι».

Ο Γιώργος Λιάγκας έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως, δηλαδή αν ήθελε να βγει να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή αν το έκανε στοχευμένα ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα ο άνθρωπος.

Μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και να πει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ δεν έχω καταλήξει για το τι από τα δύο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια; Ο Σάκης δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας.

Δεν είπα εγώ ότι είναι ηλίθιος, έξυπνος είναι, απλά δεν χειρίζεται σωστά το λόγο. Δεν ξέρουμε αν ο Σάκης Ρουβάς πραγματικά ήθελε να κάνει “πλυντήριο” στον Λιγνάδη ή αν το έκανε κατά λάθος. Δυσκολεύεται, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, το έφερνε, το γύριζε, δεν ήταν προετοιμασμένος. Αυτός που δεν βάζει τελεία είναι αυτός που έχει χάος στο μυαλό του».





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ