2022-02-14 16:00:03
Φωτογραφία για Άφησε υποσχέσεις ο Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό



Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρα βέβαια από την φοβερή εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη, αρκετά καλός ήταν και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν ενεργός στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Η μπάλα πέρασε αρκετές φορές από τα πόδια του και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά ήταν εμφανή.

Παράλληλα, με τις κινήσεις του άνοιγε χώρους και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε ο Παναθηναϊκός να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο ματς με την Λαμία ο Γκατσίνοβιτς έπαιξε ως 10αρι και φάνηκε ότι η θέση αυτή του ταιριάζει αρκετά. Είναι ο παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τριφυλλιού. Φαίνεται να είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ κέντρου και επίθεσης. Είναι εξίσου σημαντικό ότι με τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά μπορεί να κάνει το… απρόβλεπτο, που ειδικά σε ματς απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Γιοβάνοβιτς τον έχει συνεχώς από… κοντά τον Γκατσίνοβιτς προκειμένου να του μεταλαμπαδεύσει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας
. Προκειμένου να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και να γίνει σημείο αναφοράς του τριφυλλιού. Όσο περνάνε τα ματς ο Σέρβος εμφανίζει όλο και καλύτερο πρόσωπο και αποτελεί δεδομένο ότι με βάση τις δυνατότητες του, μπορεί να αποτελέσει παράγοντα X για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα η αγωνιστική του άνοδος ξεκινάει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, τη στιγμή δηλαδή που κρίνονται οι στόχοι όλης της σεζόν. Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα.

Πηγή: panathinaikos24.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ