2022-02-15 23:45:11
Φωτογραφία για MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε πρώτος- «Νιώθω γεμάτος»



Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την πρώτη μαγειρική μονομαχία μεταξύ του Νίκου, του Βασίλη και του Γιώργου, οι οποίοι και κρίθηκαν ως οι πιο αδύναμοι στο τεστ δημιουργικότητας. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, μιας και οι εκπλήξεις είναι πλέον συνεχόμενες.

Η έκτη σεζόν του MasterChef έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μιας και οι 24 πιο επίλεκτοι έχουν μπει στο σπίτι του διαγωνισμού και έχουν ήδη "βγει" τα πρώτα μαχαίρια. Μάλιστα, στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε και τον Δημήτρη, ο οποίος έχει δείξει από την αρχή τις προθέσεις του και έχει υποσχεθεί ότι θα χρησιμοποιήσει την στρατηγική του στο απόλυτο. Αυτό ισχύει και για πολλούς από τους παίκτες, οι οποίοι και δίνουν τα πάντα σε κάθε μαγειρική δοκιμασία, με σκοπό να καταφέρουν και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε ότι η πρώτη μαγειρική μονομαχία είχε να κάνει με αντιγραφή πιάτου, κάτι που δυσκόλεψε, όπως φάνηκε και στο τέλος, τους περισσότερους από τους παίκτες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Βασίλης έπρεπε να καταφέρουν σε μια μόλις ώρα να παρασκευάσουν Ριγκατόνι με Πεσκανδρίτσα και ρέβα.

Κατά την διάρκεια της παρασκευής των πιάτων τους, οι τρεις τους αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες, κάτι που τόνισαν και οι κριτές, κατά την διάρκεια της δοκιμής. Ο Γιώργος ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη προσπάθεια, μιας και ήταν εκείνος, που κατάφερε να πλησιάσει ως επί το πλείστον το πιάτο που ζητήθηκε εξ αρχής.

Ο Βασίλης και ο Νίκος ήταν εκείνοι οι δυο που ανάμεσά τους κρίθηκε ο παίκτης, που έπρεπε να αποχωρήσει. Τελικά, κρίθηκε ότι η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν εκείνη του Νίκου, ο οποίος, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, ήταν η πρώτη φορά που δούλευε έτσι και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, ειδικά με τα ριγκατόνι, εκ των οποίων το ένα, του έπεσε και κάτω. Ο παίκτης αποχώρησε συγκινημένος για αυτήν την άσχημη εξέλιξη, λέγοντας ότι νιώθει πολύ περήφανος για αυτήν την εμπειρία. Ο Νίκος, κατά την αποχώρησή του, είπε: "Φεύγω και νιώθω απόλυτα γεμάτος. Μόνο και μόνο για το σημερινό, θα το ξαναέκανα. Σε μια ώρα ανέβασα 130 παλμούς".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ