2022-02-17 21:13:42
Φωτογραφία για Οι ισχυροί άνεμοι διακόπτουν τις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές στην Ευρώπη
Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βόρεια και η Κεντρική Ευρώπη επλήγησαν από καταιγίδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα αρκετές διακοπές των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών. Το πρωί της Πέμπτης, οι φορείς εκμετάλλευσης ανακοινώνουν διακοπές ρεύματος, κλείσιμο τερματικών σταθμών και διακοπές λειτουργίας.

«Στο βόρειο μισό της Γερμανίας, η λειτουργία σε τερματικούς σταθμούς και αποθήκες εμπορευματοκιβωτίων διακόπτεται και η λειτουργία σε πολλές σιδηροδρομικές γραμμές είναι προβληματική. Σταματούν τα τρένα METRANS στους διαδρόμους από και προς το Αμβούργο, το Bremerhaven, το Ρότερνταμ και το Ντούισμπουργκ, υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις», γράφει η METRANS το πρωί της Πέμπτης.

«Ως αποτέλεσμα του ισχυρού ανέμου, έχει προκληθεί ζημιά στο κυλινδρικό δίκτυο μεταξύ Emmerich και Oberhausen, πράγμα που σημαίνει ότι η κυκλοφορία των τρένων μεταξύ Κάτω Χωρών και Γερμανίας μέσω της συνοριακής διέλευσης Emmerich είναι τεταμένη. Αυτό ισχύει από το απόγευμα της Τετάρτης 23.45», αναφέρει η DB Cargo της Ολλανδίας το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τους χειριστές, η κατάσταση θα παραμείνει για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά την Παρασκευή το δυτικό μισό της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει μια άλλη, ακόμη πιο σφοδρή χειμερινή καταιγίδα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες ζημιές.

railfreight.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ