2022-02-18 09:00:06
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Σκουρλέτης για Γη της Ελιάς: «Ο Αλέξης είναι σαν ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται»



O Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς» υποδυόμενος τον Αλέξη.

Ο ίδιος μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει το σίριαλ και αποκάλυψε κάποιες από τις εξελίξεις.

Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις πώς κυλάει η συνεργασία σου με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Κυλάει πάρα πολύ ωραία και όσο περνάει ο καιρός ερχόμαστε πιο κοντά και βρίσκουμε περισσότερο αυτό που έχουμε να κάνουμε. Ο καθένας για τον ρόλο του. Επιπλέον, έχει φύγει το άγχος για το πώς θα είναι αυτό που κάνουμε, αν θα τα καταφέρουμε κ.ο.κ., οπότε πια το χαιρόμαστε και το απολαμβάνουμε.

Πώς βιώνεις την επιτυχία που σημειώνει η σειρά;

Όσοι δουλεύουμε, στη συγκεκριμένη σειρά την πιστεύουμε και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα, όταν κάνεις κάτι και πηγαίνει καλά, χαίρεσαι. Επομένως, είναι ευλογία και χαρά που συμβαίνει και σε εμάς.

Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσετε για δεύτερη χρονιά;

Με το δικό μου μυαλό και αυτό που πιστεύω είναι ότι η σειρά θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά. Πάει αρκετά καλά και αξίζει να συνεχιστεί. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση.

Δέχεσαι περίεργα μηνύματα λόγω του Αλέξη, του ήρωα που υποδύεσαι στη σειρά;

Ενώ κάνω έναν ρόλο που έχει μια αποστροφή και έπρεπε να δέχομαι περίεργα μηνύματα, παραδόξως, με συμπαθούν. Την έχω γλιτώσει, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Αλέξης πάντα παραμονεύει.

Έχουμε δει ότι ο Θεοδόσης εγκατέλειψε τη Μαργαρίτα και τον Αλέξη ακόμη μία φορά. Έκτοτε, τι συμβαίνει στη ζωή των δύο ηρώων;

Ο Θεοδόσης εγκατέλειψε τη Μαργαρίτα και τον Αλέξη, αφήνοντας πολλά και διάφορα χρέη, ενώ οι δύο τους έρχονται αντιμέτωποι με απειλές. Συνεπώς, θα έχουν ζόρια στην καθημερινότητα τους.

Ο Αλέξης πώς αντιμετωπίζει την εγκατάλειψη του πατέρα του;

Ο Αλέξης βρήκε στον πατέρα του έναν άνθρωπο να ανοιχτεί και να του μιλήσει για τα προβλήματα του. Όμως, η εγκατάλειψη, για δεύτερη φορά, είναι μεγάλο χτύπημα. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αντίστοιχα και η μητέρα του, η Μαργαρίτα.

Γίνεται αιτία να επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο η ψυχική κατάστασή του;

Ο Θεοδόσης ήταν διπολικός και το διαχειρίστηκε με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που έκανε. Εν αντιθέσει με τον Αλέξη, του οποίου η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ειδικά με τις φαντασιώσεις του. Πλέον, έχει πάθει ψύχωση και η εγκατάλειψη του πατέρα του τον οδηγεί στην απόφαση να παρατήσει τη νέα φαρμακευτική αγωγή που έχει ξεκινήσει…

Η παραπάνω εξέλιξη φέρνει κάποια επίπτωση;

Μπορώ να σου πω ότι, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν οδηγείται σε νέο εγκλεισμό στην ψυχιατρική κλινική. Όμως, όντας ακραίος χαρακτήρας, κάθε «χτύπημα» που δέχεται τον κάνει να γίνεται πολύ χειρότερα. Από εκεί και πέρα, τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Αλέξης έχουν να κάνουν με τη Μυρτάλη και τον τρόπο που πρέπει να βρει για να την πλησιάσει. Αλλωστε, ο βασικός στόχος και η εμμονή του είναι η Μυρτάλη.

Από ό,τι μαθαίνω, προσεχώς, θα δούμε τον ετεροθαλή αδελφό του, τον Νικήτα, ο οποίος μπαίνει στη ζωή της Μυρτάλης. Τι θα συμβεί;

Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή εμφανίζεται ο ετεροθαλής αδελφός του Αλέξη, ο Νικήτας, και προσεγγίζει τη Μυρτάλη. Μόνο που αυτό είναι το πιο δυνατό «χτύπημα» που δέχεται και προκαλείται μία σειρά έντονων αντιδράσεων. Από εκεί και πέρα, η συνέχεια επί της οθόνης...

Τι άλλο να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Τα ύστερα του κόσμου, που λέει και το τραγούδι τίτλων της σειράς. Ο Αλέξης δέχεται διάφορα «χτυπήματα», όπως προανέφερα, και είναι σαν ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται. Κάθε κακό που συμβαίνει στη ζωή του πυροδοτεί την ψυχική ασθένεια - κατάσταση που αντιμετωπίζει.



Πηγή:MYTV



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ