2022-02-20 08:40:05
Φωτογραφία για Survivor: Σε απελπισία η Μυριέλλα λόγω ροχαλητού: «Πρέπει να του δώσουν φάρμακο ή εμάς ωτοασπίδες»



Στα όριά της δείχνει να έχει βρεθεί η Μυριέλλα Κουρεντή και μαζί της και άλλοι συμπαίκτες της αφού δύο συμπαίκτες της κάνουν... συναυλία το βράδυ στην καλύβα των Κόκκινων με τα ροχαλητά τους. 

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια και λιγότερο για τον Σάκη Αρσενίου ο οποίος επίσης έχει μία μικρή... έφεση στο ροχαλητό. Όμως, ο μισθοφόρος έχει πιο σοβαρό πρόβλημα το οποίο όμως δεν επιτρέπει στη Μυριέλλα και καναδυό άλλους Κόκκινους να κοιμηθούν.

«Δύο πράγματα μας κρατάνε, την ξεκούρασή μας και το υποτυπώδες φαί. Αν ένα από τα δύο χαθεί, τότε χάνονται όλα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι αν συνεχίσει ο Τάκης και δεν κοιμάμαι τις επόμενες μέρες, δεν θα την παλέψω για πολύ καιρό ακόμα. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ, είμαι πάρα πολύ αδύναμη» είπε σχεδόν απελπισμένη η Μυριέλλα η οποία από την αϋπνία δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Έχουν αρχίσει και σπάνε τα νεύρα όλων. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αλήθεια, ειλικρινά».

Πάντως, η Μυριέλλα δεν είναι η μόνη που έχει πρόβλημα με το ροχαλητό των δύο παικτών αλλά και ο Ρουβάς ο οποίος μάλιστα απείλησε ότι με... μπουνιές θα προσπαθεί πλέον να απαλλαγεί από το ροχαλητό.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ