2022-02-25 18:30:12
Φωτογραφία για Διαφωνία ΣΚΑΙ-Μουτσινά

 



Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται για ακόμη μια φορά οι σχέσεις του Νίκου Μουτσινά και του ΣΚΑΪ με αφορμή αυτή τη φορά την σημερινή εκπομπή και το αν θα βγει το μεσημέρι το “Καλό Μεσημεράκι” στον αέρα.

Κι αυτό γιατί και η αυριανή είναι μια μέρα με έντονη επικαιρότητα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και για το λόγο αυτό υπάρχουν αρκετές εκπομπές κυρίως ψυχαγωγικές που δεν θα βγουν στον αέρα όπως το Love it στον ΣΚΑΪ αλλά και το MEGA Καλημέρα της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. Ωστόσο, το μέγα πρόβλημα για τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του δεν είναι η σημερινή μέρα και οι εκπομπές που δεν θα βγουν σήμερα στον αέρα αλλά η χθεσινή και κατά κύριο λόγο οι χθεσινές ψυχαγωγικές εκπομπές που αναβλήθηκαν λόγω επικαιρότητας και μαραθώνιας ενημέρωσης από πλευράς των καναλιών και οι οποίες αποτελούν την μεγάλη δεξαμενή από την οποία το “Καλό Μεσημεράκι” αντλεί υλικό για να μπορεί να βγει στον αέρα και να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Αρα χωρίς αυτές δεν μπορεί να υπάρξει και εκπομπή.

Από την άλλη πλευρά, ο ΣΚΑΪ έχει μια εκπομπή που κάνει νούμερα και την θέλει στον αέρα εφόσον η κατάσταση εξομαλυνθεί καθώς υπάρχουν και εμπορικές συμφωνίες που τρέχουν και μάλιστα σε μια δύσκολη χρονιά. Αλλωστε, υπάρχει πάντα το τετελεσμένο των “Ράδιο Αρβύλα” στον ΑΝΤ1 που αν και αποτελεί μια ομοειδή εκπομπή από την άποψη της ανακύκλωσης του υλικού χθες βγήκε κανονικά – αν και το περιεχόμενο δεν ήταν το ίδιο και φυσικά ούτε και η διάθεση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ΣΚΑΪ και Νίκος Μουτσινάς διαφωνούν για το συγκεκριμένο θέμα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην περίπτωση της κακοκαιρίας με την ονομασία “Ελπίδα” όπου το κανάλι του Νέου Φαλήρου ήθελε πάση θυσία τον Νίκο και την παρέα του στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί τι θα συμβεί στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ με το “Σήμερα” να ξεκινάει νωρίτερα στις 05.00 και τους “Αταίριαστους” να επιμηκύνονται μέχρι τις 14.00, το τι θα συμβεί μετά το μεσημεριανό δελτίο δεν έχει αποφασιστεί και θα κριθεί κυρίως από την επικαιρότητα και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, κάτι που αναμένεται να συμβεί γύρω στις 12.00.

tinasmess.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ