2022-02-26 22:08:12
Φωτογραφία για Welt: Οι τακτικές των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων είναι ένα μυστήριο για τις μυστικές υπηρεσίες..
Σύμφωνα με τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, σημαντικά λιγότεροι στρατιώτες από το αναμενόμενο έχουν αναπτυχθεί στη ρωσική επίθεση, σύμφωνα με τη Welt.

Οι τακτικές που χρησιμοποιούν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μέχρι στιγμής έχουν προβληματίσει τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, καθώς ο αριθμός των στρατιωτών που έχουν αναπτυχθεί στην εισβολή στην Ουκρανία είναι μέχρι στιγμής σημαντικά χαμηλότερος από τον αναμενόμενο, δήλωσε ανώτερος εκπρόσωπος στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής. Οι λόγοι είναι εντελώς ασαφείς.

Ο αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών αρνήθηκε να πει πόσες ρωσικές δυνάμεις εκτιμούν οι υπηρεσίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ωστόσο, είναι μόνο ένα κλάσμα από τους περισσότερους από 150.000 στρατιώτες που είχε συγκεντρώσει η Ρωσία στα σύνορα της χώρας πριν από την επίθεση στην Ουκρανία.

Ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών ήταν πολύ επικριτικός για τον αριθμό των θυμάτων που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής και από τις δύο πλευρές. "Νομίζω ότι οι αριθμοί είναι πολύ χαμηλοί", είπε, προσθέτοντας ότι η Ουκρανία έχασε περίπου 140 στρατιώτες και η Ρωσία περίπου 450. "Η αίσθηση μου είναι ότι είναι πιθανό να υπάρξουν πολλά περισσότερα θύματα".ογενών, καθώς και τον τραυματισμό άλλων έξι, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά, όπως και τον αποτροπιασμό μας για τον βομβαρδισμό αμάχων από ρωσικό αεροσκάφος.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ