2022-03-03 13:30:04
Φωτογραφία για Survivor: «Κατέρρευσαν» οι πάντες στην πιο συγκινητική αποχώρηση

 



Το αποτέλεσμα κρίθηκε χθες το βράδυ στο Survivor κι ένας ακόμη παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις για αυτήν την εβδομάδα κι αποτελούνταν κι από τις δύο ομάδες. Στο Συμβούλιο της Κυριακής, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία προκάλεσε πανικό με την υποψηφιότητά της και δημιούργησε εντάσεις στην Κόκκινη ομάδα.

Ωστόσο το σκηνικό δεν επαναλήφθηκε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας καθώς ηττημένοι αυτήν την φορά ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι χρειάστηκε να δώσουν στον τάκο τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο από την ομάδα τους. Η ψηφοφορία στο Συμβούλιο ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για το γεγονός πως αρκετοί συμπαίκτες του δεν συμφωνούν με τη συμπεριφορά του.

Ο Απόστολος Ρουβάς, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Κόκκινη ομάδα, έδωσε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ ο Σάββας Κάλφας για την Μπλε ομάδα έβγαλε στη σέντρα τον Γιάννη Τσολάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor ήταν ο Γιάννης Τσολάκης. Μάλιστα νωρίτερα η Σοφιάννα Αβραμάκη είχε δηλώσει πως θα ήταν το χειρότερο σενάριο αν αποχωρούσε και θα ήταν δύσκολη η επιβίωση χωρίς τον ίδιο.

Ο Γιάννης ανέφερε: «Δέχομαι επίθεση από πολλά συναισθήματα. Κανένας δε θα ξεχάσει κανένα. Θα τα θυμάμαι χρόνια. Νιώθω πλούσιος, σκασμένος από συναισθήματα. Θα κρατήσω από Survivor την εναλλαγή συναισθημάτων και την πείνα… Θα θυμάμαι το πόσο παλεύαμε για να κερδίσουμε πέντε φρυγανιές και μπισκότα.»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ