2022-03-12 17:34:52
Φωτογραφία για Καραβάτου: «Πολλοί από εμάς έχουμε κάνει και πράγματα τα οποία ήταν σοβαρά. Είμαι η πρώτη που θα το παραδεχτώ»



Θέση στις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Πηλιχού για τον Γιώργο Λιάγκα πήρε η Κατερίνα Καραβάτου, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή όσα είπε η γοητευτική ηθοποιός, η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού γύρισε στην περίοδο που παρουσίαζε το μεσημεριανό «Κους κους» στον Alpha και τόνισε πως «πραγματικά ο τρόπος με τον οποίο μιλούσαμε παλιά, δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ότι τα κάναμε αυτά τα πράγματα τότε. Αλήθεια το λέω, με πάσας ειλικρίνεια για αυτό το πράγμα».

«Αλήθεια είναι πολύ καλό που έχουμε εξελιχθεί με αυτό τον τρόπο και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας, ούτε μας επιτρέπουν πια οι άλλοι, να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια».

«Όταν απευθύνεσαι σε κοινό έχεις και την ευθύνη των λόγων σου. Δεν είναι το ίδιο σαν να μιλάω με την Μαρία στο τηλέφωνο. Ούτε καν ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε δεν είναι ο ίδιος

. Δηλαδή αυτά που λέμε η μία στην άλλη στο τηλέφωνο, δεν θα ακούγονταν ποτέ στον αέρα μιας εκπομπής. Πραγματικά θεωρώ ότι ο Γιώργος Λιάγκας ίσως θα έπρεπε να έχει χειριστεί και στον αέρα αυτή την περίπτωση διαφορετικά. Με την έννοια πως ναι, δεν μπορούμε να πάρουμε όλα αυτά που έχουμε πει πίσω, πολλοί από εμάς έχουμε κάνει και πράγματα τα οποία ήταν σοβαρά και γω είμαι η πρώτη που θα το παραδεχτώ, αλλά πραγματικά το ανήθικο είναι κάτι. Δεν είναι το να ανασύρεται κάτι. Μία συγγνώμη θα έφτανε» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο MEGA.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ