2022-03-15 15:00:06
Φωτογραφία για Δέσποινα Καμπούρη: «Εγώ σταμάτησα την τηλεόραση σε ένα βράδυ»

Συνέντευξη στη Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα  παραχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην εκπομπή "Πάμε Δανάη”, στην τηλεόραση, τις φιλίες και αν της έλειψε η τηλεόραση όσο διάστημα βρισκόταν εκτός.

Έχει φιλίες από τον χώρο;

 "Ναι. Η Δανάη, ας πούμε, και τηλεοπτικά να μην είμαστε μαζί του χρόνου πιστεύω ότι θα παραμείνουμε φίλες. Και με την Έλλη Κοκκίνου έχουμε μια δοκιμασμένη φιλία. Πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά μπορείς να κάνεις φίλους, γιατί έχεις τη δυνατότητα να τους δεις σε πολλές φάσεις. Γενικότερα, όμως, ειδικά τα τελευταία χρόνια, η αγκαλιά μου δεν χωρά πολλούς, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύτιμος ο χρόνος που περνάς με φίλους, άρα πρέπει να είναι με τους ανθρώπους που θέλεις πραγματικά να είσαι μαζί και έχεις να μοιραστείς πράγματα” εξομολογήθηκε στη Real Life η γνωστή δημοσιογράφος.

"Εγώ σταμάτησα την τηλεόραση σε ένα βράδυ. Από τη στιγμή που ένιωσα ότι δεν είμαι καλά, βρήκα κάτι άλλο. Προσαρμόζομαι εύκολα, αρκεί να είμαι ευτυχισμένη”.

"Θα σου πω κάτι που μου είπε μια συνεργάτιδα μου: "Εσύ έλειπες από την τηλεόραση, αλλά χωρίς να λείπεις”. Νιώθω ότι έχει συμβεί αυτό. Υπήρχα μέσα από τα κείμενά μου και από τα social media. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος κάποιον που αγαπά” επισήμανε η Δέσποινα Καμπούρη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ