2022-03-15 14:18:17
Φωτογραφία για Την πέμπτη η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΣΕ.
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ στα γραφεία του στην οδό Καρόλου στην Αθήνα. Στα πλαίσια ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού όσα από τα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και με τηλεδιάσκεψη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1ον- ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 160 ΤΟΥ Ν.4412/16, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ» (

2ον- Λήψη Απόφασης έγκρισης του 2ου Πρακτικού της δημοπρασίας του έργου: «Αποκατάσταση Κτιρίου Γραφείων του ΟΣΕ (ΔΙΣΥΓ/ΥΓΜΘ) στην Θεσσαλονίκη» 

3ον- Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού, της σχετικής προκήρυξης και των τευχών για την ανάθεση των υπηρεσιών «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΔ. ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΥΜΟΝΑ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ & ΠΛΑΤΕΟΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Ν. ΚΑΥΚΑΣΟΥ» 


4ον- Σύμφωνη γνώμη και έγκριση του ΟΣΕ για την κατάληψη χώρου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου εντός των ορίων ζώνης απαλλοτρίωσης ΟΣΕ συνολικού εμβαδού 252,56 τ.μ. στα πλαίσια κατασκευής του έργου : « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 27 ΑΡΓΟΥΣ-ΚΙΒΕΡΙΟΥ»

και 5ον- Ανακοινώσεις.

 

sidirodromikanea.blogspot.com

 

 

 

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ