2022-03-17 16:00:04
Φωτογραφία για Κώστας Αποστολάκης: «Καβάλησα το καλάμι, δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου»



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα και την έπαρση που απέκτησε κάποιο διάστημα από αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αποστολάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα δούλευα με τον εαυτό μου αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου και είδα τι έκανα μόνος μου! Είδα τι κατάφερα! Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου».

«Βέβαια και καβάλησα το καλάμι. Πίστεψα ότι κάτι έκανα, κάτι κατάφερα και κάτι έγινε»





«Μου δόθηκαν στη ζωή δοκιμασίες για να δω τον εαυτό μου. Πέρασα και με 10.000 ευρώ, πέρασα και με 200 ευρώ τον μήνα. Και με 150 ευρώ έχω περάσει τον μήνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό, από την ανάγκη της ανάγκης» συμπλήρωσε ο Κώστας Αποστολάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Μέσα στην πανδημία, όπως και πολλούς άλλους, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά. Έπεσαν πολλές μάσκες και αυτές θα μείνουν για πάντα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ