2022-03-17 14:18:48
Φωτογραφία για Πέμπτη, 17/3/2022: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Με τη συνδρομή της "Διερεύνησης" (σελίδα 119 - Β.Μ.), της προηγούμενης ανάρτησης και της φωτοτυπίας που μοιράστηκε στην τάξη για τις μονάδες μέτρησης μήκους και επιφάνειας και τις μετατροπές τους, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αυτοέλεγχο" (σελίδα 120 - Β.Μ.), προτού λύσουμε όλες τις ασκήσεις και τη "Δραστηριότητα με προεκτάσεις", στις σελίδες 31 και 32 του Τ.Ε.. Επίσης, να θυμίσω ότι από δω και στο εξής θα πρέπει να έχουμε μαζί μας το σετ με τα γεωμετρικά μας όργανα, τον διαβήτη μας, τη μεζούρα μας (ή το σπαστό μέτρο) και μερικές κόλλες μιλιμετρέ.

Σχολική ζωή: Αύριο Παρασκευή, 18/3, είναι προγραμματισμένη η εκπαιδευτική μας επίσκεψη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, ώστε να περιηγηθούμε στη μόνιμη έκθεσή του. Η αναχώρηση θα γίνει το πολύ ως τις 8:30, για να είμαστε εκεί κατά τις 9:00-9:15. Πρέπει να έχουμε μαζί μας τυπωμένη (ή χειρόγραφα συμπληρωμένη) τη σχολική μας κάρτα από το edupass.gov.gr, καθώς είναι υποχρεωτική η επίδειξή της στην είσοδο του μουσείου
. Επίσης, καλό είναι να έχουμε πάρει πρωινό, αφού το πιθανότερο είναι να μπούμε κατευθείαν μέσα, ώστε να έχουμε τον κατάλληλο χρόνο να περιηγηθούμε, πριν έρθουν οι επόμενες σχολικές ομάδες. Θα δοθεί χρόνος για κολατσιό μετά την επίσκεψή μας. Για τη διαδρομή επιτρέπεται να έχουμε συσκευές αναπαραγωγής ήχου, όχι όμως κινητά ή κάμερες. Φωτογραφίες θα τραβήξω εγώ και θα τις μοιραστώ μαζί σας μέσω του "Κλικ στη μάθηση". Μετά την επιστροφή μας θα κάνουμε, πιθανότατα, ιστορία και φυσική (ανάλογα με την ώρα που θα φτάσουμε).

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στίπα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στίπα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ