2022-03-18 18:06:09
Φωτογραφία για Απόστολος Μητρόπουλος: «Στη Μύκονο έχω περάσει συγκλονιστικά αλλά και πολύ άσχημα»

Ο Απόστολος Μητρόπουλος αγάπησε τη Μύκονο. Αγάπησε την ενέργεια, αλλά και την μοναδικότητά της. Μερικές από τις ιστορίες του, τις μοιράστηκε συνομιλώντας με τον Μαρίνο Βυθούλκα, στο mykonospost.gr.

«Η Μύκονος δεν είναι μόνο ο τουρισμός και η ξέφρενη διασκέδαση. Πρόκειται για ένα νησί που έχει κάτι που δεν έχουν τα υπόλοιπα. Μολονότι στη Μύκονο έχω περάσει συγκλονιστικά, αλλά και πάρα πολύ άσχημα, νομίζω πως είναι το μόνο μέρος που θα ήθελα να ξαναπάω. Στη Μύκονο μπορεί να γνωρίσεις ένα πρίγκιπα, να κάτσεις μαζί του, να διασκεδάσεις και να μάθεις την επόμενη μέρα πως αυτός είναι ο τάδε. Στη Μύκονο δεν ξέρεις που θα βρεθείς, με ποιόν θα βρεθείς και ποιον θα γνωρίσεις», εξομολογείται o Απόστολος Μητρόπουλος.

Ποια είναι η πιο έντονη εικόνα που του έρχεται στο μυαλό από τη Μύκονο; «Είναι το πάρτι και η επίδειξη μόδας που είχαμε κάνει με την Patricia Field στο Jackie O’ Beach στο Super Paradise. Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία με την Patricia, η οποία ήρθε από τη Νέα Υόρκη για το συγκεκριμένο event. Μάλιστα, είχαν έρθει δεκαπέντε Αμερικανοί εικαστικοί, η Debi Mazar που είναι η κολλητή της Madonna, ο παραγωγός του Sex and the City. Ήταν ένα απίστευτο πάρτι, στο οποίο ήρθαν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας», περιγράφει.



Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που πήγε στη Μύκονο ο Απόστολος Μητρόπουλος, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται θα την επισκεφτεί σύντομα. «Τέλη Μαΐου έχω τα γενέθλιά μου. Είναι μια ωραία ευκαιρία να πάω με αφορμή τα γενέθλιά μου. Η Μύκονος είναι πάντα ένα ωραίο ταξίδι».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ