2022-03-24 15:20:07
Φωτογραφία για «Φάρμα»: Οι παίκτες αναλαμβάνουν μια νέα αποστολή

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 24:00

·  Στη ΦΑΡΜΑ, έχουν μείνει πλέον 5 παίκτες και η ενασχόληση με τις δουλειές γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

·  Η νέα ηγετική θέση παίζεται ανάμεσα στον Αστρινό και τον Βασίλη. Ο Αστρινός είναι πολύ αγχωμένος γιατί γνωρίζει καλά ότι αυτή θα είναι μια κρίσιμη ΑΡΧΗΓΙΑ, καθώς οι αποφάσεις του ΑΡΧΗΓΟΥ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Τελικά, η Σάσα δίνει το χρίσμα στον Βασίλη.

·   Οι σχέσεις του Κουτσαβάκη με την υπόλοιπη ομάδα έχουν αποκατασταθεί και σημαντικό ρόλο γι’ αυτό έχει παίξει η στάση του Βασίλη απέναντι του. Οι δύο παίκτες ανοίγουν την καρδιά τους και μοιράζονται τις δυσκολίες που έχουν περάσει με τις οικογένειές τους. 

·  Οι παίκτες αναλαμβάνουν νέα ΑΠΟΣΤΟΛΗ και σηκώνουν τα… μανίκια για να φτιάξουν μια λιμνούλα, να την περιφράξουν και να κατασκευάσουν δύο σπιτάκια. Το ΕΠΑΘΛΟ, εάν τα καταφέρουν, θα είναι 6 πάπιες και 2 χήνες.

·  Ο Κουτσαβάκης πιστεύει ότι οι συμπαίκτες του δεν έχουν και πολλή όρεξη να φέρουν εις πέρας την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αλλά δεν το παραδέχονται. Πώς θα φροντίσει να τους «βγάλει» αυτή τη διάθεση;

·  Με αφορμή τον Μάνο που λέει τον Κουτσαβάκη τσιγκούνη, ξεκινάει μια έντονη συζήτηση που τους οδηγεί σε σύγκρουση.

·  Οι παίκτες αναρωτιούνται για την ΑΣΥΛΙΑ και ο Σάκης τους ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει, πλέον, ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΑΣΗ στην ΑΣΥΛΙΑ. Δύο ζευγάρια θα αγωνιστούν και οι νικητές, από κάθε ζευγάρι, θα διεκδικήσουν την ΑΣΥΛΙΑ στο QUIZ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ.  Τα δύο ζευγάρια θα τα καθορίσει ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Ο Σάκης τους ανακοινώνει, επίσης, ότι θα είναι η τελευταία ΑΣΥΛΙΑ, ενώ τους εξηγεί ποια θα είναι η ιδιαιτερότητα της ΑΡΧΗΓΙΑΣ αυτής της εβδομάδας: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ θα παραμείνει στον… «θρόνο» του και την επόμενη εβδομάδα, θα ψηφίσει στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ,

·  Ποιος θα κερδίσει την ΑΣΥΛΙΑ και θα φτάσει, μαζί με τον ΑΡΧΗΓΟ, στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ;



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ