2022-03-26 15:00:02
Φωτογραφία για Το ΣΕΦ οδηγεί τον Ολυμπιακό στο Final Four



Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα  εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ της Euroleague και οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν το πάνω χέρι στην σειρά που θα ακολουθήσει, για την πρόκρισή τους στο Βελιγράδι και το Final 4. Σε μια χρονιά στην οποία, πολλές ομάδες "έχτισαν" γερά και ακριβά μπάτζετ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την πορεία του στην Euroleague με στόχο την είσοδο του στην οκτάδα.

 Ένας στόχος, ο οποίος επιτεύχθηκε, λίγο-πολύ, με το καταπληκτικό ρεκόρ των ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ, καθώς το ρεκόρ 12-1 στο Φαληρικό γήπεδο ήταν ικανό για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό, μαζί με τρεις ή τέσσερις εκτός έδρας νίκες, στα πλέι οφ. Στο ΣΕΦ, το οποίο θα φιλοξενήσει τουλάχιστον δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ της Euroleague. Στο ΣΕΦ το οποίο θα είναι καμίνι για τους ερυθρόλευκους, αποτελώντας τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον καιρό άλλαζε τους στόχους της
. Και αυτό συνέβαινε χάρη στην πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Με αμυντικές ικανότητες, πλάνο και περίσσιο επιθετικό ταλέντο. Το ρόστερ έχει "χτιστεί" με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Ένα ρόστερ, ικανό για όλα. Αυτό φαινόταν και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι κοιτούσαν στα μάτια κάθε αντίπαλο. Ήταν "πονοκέφαλος" για κάθε ομάδα που έμπαινε στο παρκέ να τους αντιμετωπίσει. Ώσπου, φτάσαμε στο σημείο, ο Ολυμπιακός να "κλειδώνει" το πλεονέκτημα έδρας, ενώ του απομένει ένα παιχνίδι. Με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, όπου θέλει τη νίκη για να κυνηγήσει τις πιθανότητες του για την 3η θέση.

Πηγή: redking.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ