2022-03-28 16:00:05
Φωτογραφία για Ανατροπή στον ΣΚΑΪ ! Ενημερωτική στροφή για το slot 12-2;

 



Λίγο μετά το Πάσχα θα παρθούν οι αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί την επόμενη σεζόν (2022-23) ο ΣΚΑΪ, όσον αφορά τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τους παρουσιαστές, που από ό,τι φαίνεται δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους.

Στο αμιγώς ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου, που φαίνεται πως οι τηλεθεατές δεν το έχουν ως προτεραιότητα στο τηλεκοντρόλ για την ψυχαγωγία τους -πλην μερικών εξαιρέσεων όπως το «Καλό Μεσημεράκι» και το Survivor – υπάρχει η σκέψη από την επόμενη σεζόν να μην υπάρχει ψυχαγωγική εκπομπή πριν από το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας.

Μετά τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο ΣΚΑΪ δίνει «γη και ύδωρ» στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, ώρα που τώρα προβάλλονται οι εκπομπές «Αταίριαστοι» και Love it.

Η Σταματίνα θα ήταν ένα δυνατό «χαρτί» για τον σταθμό.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια δεν πήρε το ρίσκο να αφήσει το κανάλι και τη ζώνη που της δίνει ασφάλεια, αφού ασφαλείς πληροφορίες τη θέλουν να έχει δώσει τα χέρια με τον Alpha.

Στον ΣΚΑΪ η «σιδηρά κυρία» του καναλιού, η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού,  μετά από απέλπιδες προσπάθειες να δημιουργήσει ψυχαγωγική ζώνη τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως δεν θέλει να ρισκάρει και την επόμενη σεζόν τα νούμερα του καναλιού και τα έσοδα που θα φέρουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Έτσι, το ρεπορτάζ τη θέλει να σκέφτεται σοβαρά να μοιράσει το πρόγραμμα του σταθμού σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Το σχέδιο που μελετούν είναι οι ενημερωτικές εκπομπές να πηγαίνουν από τις 06:00 το πρωί μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που είναι η ραχοκοκαλιά του προγράμματος και ισχυρός αντίπαλος για τους ανταγωνιστές. 

znews.gr-Γιώργος Μπέζας



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ