2022-03-30 10:18:29
Φωτογραφία για Δήμος Μεσολογγίου: Επιστρέφουν με κάθε επισημότητα οι Εορτές Εξόδου-Το πρόγραμμα και η αφίσα

 Δήμος Μεσολογγίου: «Επιστρέφουν με κάθε επισημότητα οι Εορτές Εξόδου/ Έτοιμες να στείλουν ηχηρό μήνυμα για Ελευθερία και Ανεξαρτησία» -Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ανακοινώνει το πρόγραμμα και τις εξαιρετικές εκδηλώσεις μνήμης που έχουν ετοιμαστεί για φέτος – Παρουσιάστηκε η Αφίσα



Καθ’ όλα έτοιμος είναι ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Πνευματικό του Κέντρο για την διοργάνωση των Eορτών Εξόδου 2022.

Το επίσημο πρόγραμμα είναι εγκαίρως έτοιμο, ήδη παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Περιφέρειας κατά την συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης έγινε και η επίσημη παρουσίαση της αφίσας. Ο πίνακας που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Δημήτρης Κρέτσης και απεικονίζει τον αρχηγό της Φρουράς των Μεσολογγιτών Αθανάσιου Ραζή-Κότσικα και δώρισε στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αποτέλεσε την έμπνευση για την δημιουργία της αφίσας για τις Εορτές Εξόδου 2022.



Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους ευχαρίστησε που για ακόμη μία χρονιά, σταθερά, δηλώνουν  το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:



«Για μας οι Εορτές Εξόδου .......................



Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ