2022-03-30 09:40:03
Φωτογραφία για Σόλων Τσούνης: «Ο Δάκης για μένα είναι ύποπτος, κάτι κρύβει»

 



Ο Σόλων Τσούνης παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από την επιτυχημένη κωμωδία του Alpha, «Το σόι σου» και τον έκανε κομμάτι και της δικής του φαμίλιας! Φέτος, τον βλέπουμε σε κάτι τελείως διαφορετικό,φιλόδοξο σκηνοθέτη Δάκη Βασιλείου, στις «Άγριες μέλισσες». Ο Σόλων Τσούνης μάς αποκαλύπτει ποιος ακριβώς είναι αυτός ο άνθρωπος και τι θέλει από τη Δρόσω.

Πώς σας έγινε η πρόταση να συμμετέχετε στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών»;

Με κάλεσε για ένα δοκιμαστικό η casting director της σειράς, Μιράντα Ρωσταντή. Χάρηκα πολύ όταν μου πρότεινε το ρόλο του παραγωγού Δάκη Βασιλείου, γιατί τις «Μέλισσες» τις παρακολουθούσα. Ειδικά στον πρώτο κύκλο, που είχα χρόνο, είδα περισσότερα επεισόδια, οπότε ήξερα ότι μπαίνω σε μια παραγωγή με πολύ καλό καστ ηθοποιών, εξαιρετικό σενάριο από τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη και υπέροχη σκηνοθεσία από τον Λευτέρη Χαρίτο.

Ποιος είναι τελικά ο Δάκης Βασιλείου και τι θέλει από τη Δρόσω;

Ο Δάκης για μένα είναι ύποπτος... Κάτι κρύβει. Σύμφωνα με όσα καταλαβαίνω από το σενάριο, πάνω στο οποίο και πατάω, μπορώ να περιμένω τα πάντα από αυτό τον άνθρωπο! Είναι έξυπνος, με έναν άλλο αέρα για τα δεδομένα της κλειστής κοινωνίας της επαρχιακής Λάρισας, ξενόφερτος. Έχει ζήσει στην Αμερική, είναι πολύ φιλόδοξος, αλλά έχει και πολλά σκοτεινά και θολά σημεία. Πιστεύω ότι πραγματικά θέλει να βοηθήσει τη Δρόσω, θεωρεί ότι έχει ταλέντο και φυσικά βλέπει ότι είναι μια καλλονή. Και μόνο η ομορφιά της την καθιστά πρωταγωνίστρια. Ο ίδιος επιθυμεί να προωθήσει το έργο του με κάθε τρόπο και θα χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους ώστε να το διαφημίσει. Έτσι και αλλιώς, η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Δρόσω αφορά τη σχέση ενός ζευγαριού στη διάρκεια της κατοχής και το περιεχόμενο είναι σαφώς ερωτικό.

Θα καταφέρει η Δρόσω να γίνει σταρ και αυτός φίρμα; Να βγάλει χρήμα;

Τη Δρόσω την εκτιμά, αλλά σαφώς θεωρεί εμπόδιο, τόσο για την εξέλιξη της όσο και για τις δικές του φιλοδοξίες τον Κωνσταντή, με τον οποίο τα έχει βρει σκούρα. Πιστεύω ότι ενδόμυχα υπάρχει ένας ανταγωνισμός μεταξύ τους. Τα αρσενικά είναι κυνηγοί, κοκόρια, τους αρέσει να αναμετριούνται για την καρδιά μιας ωραίας γυναίκας. Ποιος θα βγει νικητής από τη διεκδίκηση και την πολιορκία; Ίδωμεν'! Ο Δάκης είναι υπολογίσιμη δύναμη, γι' αυτό και τον ζηλεύει ο Κωνσταντής, αφού μπορεί επαγγελματικά να ανεβάσει ψηλά τη Δρόσω. Ο Δάκης έχει πλάτες, αλλά και τεράστια αυτοπεποίθηση, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει σχέση με το καθεστώς της χούντας και το νομάρχη.

Η Δρόσω τι συναισθήματα έχει για αυτόν;

Η Δρόσω τον εμπιστεύεται, είναι γοητευμένη από την προσωπικότητα του, αλλά ερωτευμένη είναι μόνο με τον Κωνσταντή. Ο Δάκης ξέρει ότι αυτόν θέλει να παντρευτεί, να ζήσει μαζί του για πάντα να κάνουν οικογένεια.



Πηγή: 7μέρεςtv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ