2022-03-31 16:18:24
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδια 67 - 68: Σοβαροί τραυματισμοί - Αποχώρηση ΕκπληξηΓια μια ακόμη φορά οι διάσημοι κέρδισαν την ασυλία με τους μαχητές να βγαίνουν στην αντεπίθεση και να κερδίζουν τα δύο επόμενα έπαθλα φαγητού.

Στο συμβούλιο του νησιού είδαμε ακόμα μια φορά εντάσεις με επίκεντρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος είναι ενοχλημένος με την συμπεριφορά του Τάκη αλλά και την Μυριέλλα Κουρεντή με αρκετούς παίκτες σχετικά με την υποψηφιότητα του Απόστολου. Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Μυριέλλα Κουρεντή. 

Highlights

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έχει φέρει άλλη διάθεση στην ομάδα των μπλε που χαίρονται με τους καλλωπισμούς και το μασάζ. Συγκινητικές στιγμές είδαμε για μια ακόμη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας των κόκκινων.Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Τάκη Και Κωνσταντίνο μετά το τέλος του run του Τάκη. Ο Κωνσταντίνος μπερδεύτηκε νομίζοντας ότι ο Τάκης πήρε τον πόντο και έτρεξε να τον αγκαλιάζει με τον Τάκη να τον απωθεί απότομα. Άσχημο τραυματισμό είχε ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο Άρης έβγαλε τον ώμο του ενώ η Ασημίνα χτύπησε τον αυχένα της.  

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ