2022-04-03 22:23:49
Φωτογραφία για Δημιουργείστε το πιο εύκολο και οικονομικό Κεφαλάρι μόνο με χρώμα



Απλός, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο, με ένα πολύ ξεχωριστό faux Κεφαλάρι δημιουργημένο μόνο με ...χρώμα. 

Θα χρειαστείτε μόνο μικρή ποσότητα χρώματος για τοίχο και προστατευτική ταινία βαψίματος. 

Δημιουργείστε πάνω στον τοίχο το περίγραμμα του σχήματος που θέλετε να έχει το κεφαλάρι με την προστατευτική ταινία και απλά βεβαιωθείτε ότι σε όλα τα σημεία της είναι εντελώς ευθεία. 

Βάψτε με πινέλο περιμετρικά της ταινίας και με ρολό το υπόλοιπο τμήμα του σχεδίου. 

Αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία όταν στεγνώσει το χρώμα.  

Ένα τέτοιο ...faux κεφαλάρι μπορεί να έχει παραλληλόγραμμο, τετραγωνισμένο ή στρογγυλό - καμπύλο  σχήμα, ανάλογα με το τι σας αρέσει περισσότερο και ταιριάζει στον τύπο-μέγεθος του κρεβατιού και στο σύνολο του χώρου.  

Χρωματικά τόσο οι απαλές όσο και οι πιο έντονες αποχρώσεις προσφέρουν το ίδιο καλαίσθητο αποτέλεσμα, ενώ ένας αλάνθαστος κανόνας είναι η χρήση μιας εντονης απόχρωσης από αυτές που υπάρχουν στο δωμάτιο πάνω σε λευκό-μπεζ τοίχο. 


Χωρίζοντας με την ταινία το βασικό σχήμα στον τοίχο σε επιμέρους τμήματα, μπορεί να δημιουργηθεί κάτι αντίστοιχο με περισσότερα από ένα χρώματα και είναι ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός σχεδιασμός για "κεφαλάρια" αυτής της μορφής σε στρογγυλό - καμπύλο σχήμα. 

Το πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση δημιουργεί ο συνδυασμός διαφορετικών τόνων του ίδιου χρώματος. Ο πιο απλός τρόπος για δημιουργήσετε κάτι τέτοιο χρησιμοποιώντας ένα μόνο χρώμα τοίχου (το πιο σκούρο από όλα) είναι να το χωρίσετε σε μικρά δοχεία προσθέτοντας στο κάθε ένα σταγόνες λευκού χρώματος, ώστε να δημιουργηθούν 2-3 ακόμη παρεμφερείς αποχρώσεις. 

Είναι γενικά μια πρόταση που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες και να αλλάξει εντελώς την συνολική αισθητική μιας κρεβατοκάμαρας, με πολύ μικρό κόστος. 

Το ίδιο πετυχημένα μπορεί να εφαρμαστεί ακόμη και όταν το κρεβάτι διαθέτει ενσωματωμένο κεφαλάρι, με το βάψιμο του τοίχου σε μια απόχρωση που να δημιουρεί έντονη αντίθεση.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ