2022-04-04 17:00:09
Φωτογραφία για MasterChef: Μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά, αυτή τη φορά με οικολογικό πρόσημο

 Μετά την επιστροφή της Ελπίδας Μορφούλη, του Νίκου Μπέρκα, του Δημήτρη Ταϊρίδη και της Βασιλικής Δροσάτου, 15 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν, πλέον, στο MasterChef και ανάμεσα τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη που θα κατακτήσει τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά, αυτή τη φορά με οικολογικό πρόσημο. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν τους διαγωνιζόμενους στην «πράσινη εβδομάδα» του MasterChef 2022, που έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημαντικότητα της ελαχιστοποίησης της φύρας στην κουζίνα αλλά και της μαγειρικής με σεβασμό στην πρώτη ύλη και κατ’ επέκταση στο περιβάλλον.Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022 ξεκινά με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να «εργαστούν σκληρά» για να δημιουργήσουν ένα πιάτο ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και να τους χαρίσει τη νίκη και τα σημαντικά πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.

Στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να μαγειρέψουν ευφάνταστα και δημιουργικά πιάτα, με σημαντικούς όμως περιορισμούς στην αποθήκη τροφίμων. Η κάρτα μόνιμης ασυλίας είναι και πάλι σε ισχύ, θα παραμείνει όμως στην κατοχή του Γιάννου Σδούγκα ή θα περάσει σε άλλα χέρια;Στο τέλος της ημέρας, κάποιος θα θριαμβεύσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και κάποιοι, δυστυχώς, θα χρειαστεί να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ